Grabeste-te sa fii printre primii clienti care ne calca pragul, primii 100 de clienti participa la tombola al carui premiu este un Samsung Galaxy S10!
Noul restautant Spartan se va intinde pe o suprafata de 50 mp, va avea 13 angajati si este o investitie de 82000 Euro, de tip franciza, proprietarii francizati ai restaurantelor Spartan din Oradea sunt fratii Olivian Mitaru si Claudiu Mitaru.
Deschis in luna decembrie 2018, in Lotus Retail Park, primul restaurant Spartan din Oradea a fost foarte bine primit de catre oradeni, devenind rapid una dintre optiunile de luat in seama cand vine vorba de servirea mesei sau satisfacerea poftelor culinare de mancare fast food.
Specific grecesc, brand 100% românesc
Spartan este un restaurant cu specific grecesc, care s-a extins semnificativ în ultimii ani, un brand 100% românesc. Povestea a început în 2012, când un tânăr avocat pune în practică o idee de afaceri pe care o avea încă din facultate, intrând în concurență cu KFC şi McDonald’s.
Restaurantul Spartan este unul dintre cele mai mari lanțuri de restaurante de tip fast-food din România, cu produse care au la bază carne rotisată, specialitățile casei fiind gyros și souvlaki.
Specialități proprii
Specialitățile restaurantului Spartan au un meniu de bază consistent, compus din carne rotisată, pită greceasca, produsă chiar în locațiile proprii, sosuri fresh preparate cu ingrediente proaspete și combinații inedite, sosul de legume cu 0% grăsimi și legume proaspete.
Inspirația din gastronomia grecească se reflectă în modul de prăjire al cărnurilor, felul în care are loc coacerea produselor de panificație și împachetarea în lipie, dar modul de preparare este unul propriu, diferit. Ingredientele de cea mai bună calitate, întotdeauna proaspete și combinațiile unice, sunt secretele care transformă o masă la acest restaurant într-o experiență culinară inedită, delicioasă și complet diferită de preparatele clasicelor restaurante de tip fast-food, care de cele mai multe ori aduc și un aport mare de calorii și carbohidrați.
Preparatul principal al restaurantului este Souvlaki-ul Spartan, care se servește pe farfurie cu carne rotisată, cartofi prăjiți, ceapă roșie, salată și castraveciori murați.
Cine este la dietă, poate alege Salata fresh Spartan, care are un conținut scăzut de calorii, fiind recomandată în special în zilele călduroase, fiind foarte revigorantă și poate fi combinată cu sosul „multitudine de legume.” Acest sos inedit și interesant conține 0% grăsimi, fiind preparat din ingrediente naturale, incluzând roșii, morcovi, țelină, ardei kapia, și o notă de ardei iute.
Lipia clasică este înlocuită cu lipie-pită și turtă-pită, două sortimente ușor crocante folosite la gyrosul classic, cheese gyro și Leonidas pită.
Spartan pune la dispoziția clienților săi preparate din carne de pui, vițel, berbecuț și purcel, pentru a răspunde tuturor preferințelor culinare.
Modul de preparare al cărnii este unul propriu și inedit, specific restaurantului Spartan. Carnea este frăgezită în iaurt înainte de fi lăsată la baițul făcut din ceapă, morcov, ardei kapia, miere și usturoi.
Toate delicatesele pot fi combinate cu oricare din cele cinci sosuri Spartan, „sosurile care au cucerit România”, create după rețete proprii, marcă înregistrată, având o inspirație locală, care prin modul unic de a combina ingredientele sunt făcute pentru a satisface gusturile tuturor clienților, chiar și marilor simpatizanți de sosuri iuți.
Restaurantul Spartan va asteapta cu preparate proaspete si delicioase in Aushopping Oradea (Auchan Oradea), zona restaurantelor, strada Ogorului, nr. 171, zilnic intre orele 09:00-21:00 sau la Lotus Retail Park, Strada Ștefan Octavian Iosif, nr 3, zilnic, între orele 10:00 – 22:00.
https://www.facebook.com/spartanrestaurant/
Advertorial! Hb: 93836
Trimite articolul
Xha ha ha…bate vantul #sivantulziceEu. Un mu1st sucevean in buza falimentului! sa-i dam omului autostrada jinduita….zic.
shaormerie ! se stie !!!