Spaţii de cazare pentru sportivii olimpici

Spaţii de cazare pentru sportivii olimpici
REŞIŢA – În urmă cu două luni, Direcţia pentru Sport Caraş-Severin a înaintat o adresă către Consiliul Local Reşiţa, prin care a solicitat ca zece garsoniere situate în imobilul administrativ de pe Str. Făgăraşului nr.12 B, să fie administrate de către DSJ Caraş-Severin pe o perioadă de cinci ani.

În şedinţa ordinară a Consiliului Local Reşiţa, s-a aprobat această cerere, după ce a fost atent verificată de către organele competente şi în urma raportului de specialitate realizat de către Serviciul Public-Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat al Municipiului Reşiţa, precum şi în urma expunerii de motive de către consilierul municipal, Simona Stan.

„Aici sunt condiţii optime de cazare a componenţilor Centrului Olimpic de Lupte, municipiul Reşiţa fiind selectat pentru al găzdui. În altă ordine de idei, nu trebuie să uităm faptul, că în municipiu s-au format multiplii campioni mondiali şi olimpici la gimnastică, prin implicarea municipalităţii.

Consider că prin preluarea în administrare a acestor spaţii de către DSJ Caraş-Severin, prin intermediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, se va dispune de toate fondurile necesare administrării şi întreţinerii spaţiilor“, a ţinut să precizeze consilierul municipal Simona Stan. În urma acestor motive şi a raportului de specialitate, Consiliul Local Reşiţa a aprobat trecerea în administrare a celor zece garsoniere timp de cinci ani, Direcţiei pentru Sport Caraş-Severin.

Camelia Giuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase