Spaţii de închiriat în Piaţa Rogerius

Spaţii de închiriat în Piaţa Rogerius
ORADEA – Agenţii economici interesaţi de închirierea noilor spaţii comerciale din Piaţa Rogerius pot participa la licitaţia organizată de regie anul viitor. Este vorba despre cele opt spaţii comerciale construite pe locul fostelor barăci, în partea dinspre strada Mihail Sadoveanu.

Potrivit informaţiilor primite de la RAPAS, „spaţiile se găsesc în prezent în faza de finisare interioară, urmând să fie gata până la începutul lunii februarie, când vor fi atribuite celor care vor câştiga licitaţia”.
Documentaţia de participare la licitaţie se poate ridica de la sediul RAPAS Oradea începând cu 5 ianuarie 2007, contra sumei de 100 lei. Termenul de depunere a ofertelor este 24.01.2007, ora 10:00, deschiderea ofertelor având loc în aceeaşi zi, la ora 12:00, la sediul regiei. Participanţii la licitaţie trebuie să depună o garanţie de participare de 2.100 lei, care se poate constitui sub formă de scrisoare de garanţie bancară. Data-limită pentru solicitarea de clarificări în legătură cu licitaţia este 18.01.2007.

Criterii de calificare

Participanţii la licitaţie trebuie să dovedească lipsa datoriilor către bugetul consolidat. În acest sens, vor prezenta declaraţii de eligibilitate şi certificate constatatoare privind îndeplinirea obligaţiilor la bugetul statului, bugetul local, casa de pensii, fondul de asigurări de sănătate, fondul de şomaj şi obligaţii către RAPAS. De asemenea, vor prezenta o fişă de informaţii generale şi o declaraţie privind cifra de afaceri, precum şi o fişă de informaţii privind experienţa. Criteriul utilizat pentru realizarea contractului este „Cea mai bună ofertă din punct de vedere al preţului”.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase