Spaţii verzi pentru picnic

7Comentarii
Spaţii verzi pentru picnic
Municipalitatea pregăteşte noi spaţii verzi pentru orădenii care vor să se relaxeze la picnic. Imagini  Video Video

De săptămâna viitoare, orădenii vor avea mai multe zone verzi pentru ieşiri la picnic. Două grupuri de deţinuţi şi muncitori de la RER Ecologic Service se ocupă în aceste zile de iginizarea a două spaţii verzi, pe care municipalitatea doreşte să le amenajeze ca zone de agrement. Din păcate cele două amplasamente nu sunt ferite de zgomot, aflându-se în imediata vecinătate a Centurii oraşului. Este vorba de o fâşie de teren, situată lângă Centura oraşului, delimitată de intersecţia cu Bdul Ştefan cel Mare şi Podul CFR şi zona din imediata vecinătate a sensului giratoriu dintre Obi şi Era Shoppping Center.

„Cele două spaţii sunt acum în curs de defrişare şi de salubrizare, se taie vegetaţia, se colectează deşeurile, iar pe porţiunile unde este necesar se va transporta pământ şi va fi însămânţat gazon”, a explicat Mircea Stejărean, şef serviciu Inspecţii, din cadrul Primăriei Oradea. Lucrările au început în 31 august şi se vor încheia la sfârşitul acestei săptămâni.

Tot în cursul acestei săptămâni, lucrări de acest gen se mai efectuează şi pe spaţiile verzi de-a lungul străzilor Matei Corvin, Suişului, A.D. Xenopol şi Oţelarilor şi pe amplasamentul din spatele Bisericii Emanuel.

Nou mobilier urban

Totodată, municipalitatea a continuat montarea de noi bănci în mai multe zone din oraş: opt în B-dul Decebal (zona blocurilor ANL), 14 pe B-dul Decebal colţ cu strada Matei Basarab, 10 pe strada Densuseanu, şase pe platoul de lângă Sala Sporturilor şi 15 pe zona de promenadă de pe Mareşal Averescu. Activitatea de montarea a băncilor a demarat în urmă cu două săptămâni când a fost amplasat nou mobilier urban în câteva parcuri din Oradea, printre care şi Liniştii.

 Mălina Pop7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor