Special, până în 30.06.2019: 10 pachete medicale promoționale!

Special, până în 30.06.2019: 10 pachete medicale promoționale!
Până în data de 30.06.2019, SPITALUL CLINIC PELICAN Oradea derulează campania inițiată în data de 20.05.2019, în cadrul căreia vă oferim 10 pachete promoționale cu REDUCERI de până la 70 % la servicii medicale, dar și GRATUITĂȚI din patru specialități diferite: cardiologie, endocrinologie, medicină internă, obstetrică-ginecologie.

1. Cardiologie – Pachetul promoțional 1 este destinat depistării cardiopatiei ischemice și conține o consultație la Cardiologie, examen EKG și analize de laborator specifice. (pentru care pacientul achită 170 lei).

2. Cardiologie – Pachetul promoțional 2 este destinat depistării hipertensiunii arteriale (HTA) și oferă solicitanților consultație la Cardiologie, examen EKG, ecocardiografie și analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 210 lei).

3. Endocrinologie – Pachetul promoțional 1 este destinat evaluării obezității, astfel că solicitanții beneficiază de consultație la Endocrinologie, investigații de ecografie tiroidiană și abdominală și analize de laborator specifice. (pentru care pacientul are de achitat 350 lei).

4. Endocrinologie – Pachetul promoțional 2 este destinat depistării tiroidei autoimune, astfel încât pacienții beneficiază de consultație la Endocrinologie, ecografie tiroidiană și analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).

5. Endocrinologie – Pachetul promoțional 3 este destinat depistării gușei multinodulare, pacienții beneficiind de consultație la Endocrinologie, ecografie tiroidiană și analize de laborator specifice. (pacientul are de achitat 300 lei).

6. Medicină Internă – Pachetul promoțional 1 oferă solicitanților consultație la Medicină Internă, examen EKG și analize de laborator specifice (pentru care pacientul are de achitat 190 lei).

7. Medicină Internă – Pachetul promoțional 2 oferă pacientilor o consultație la Medicină Internă, o investigație de ecografie generală, examen EKG și analize de laborator specifice.(pentru care pacientul are de achitat 250 lei).

Rugăm persoanele care doresc să beneficieze de servicii medicale cu reduceri în cadrul acestor pachete promoționale la specialitățile sus-amintite să se prezinte cu bilet de trimitere de la medicul de familie către specialitatea la care solicită serviciile medicale și să se programeze la Call Center 0259/444444.

INFORMAȚII transmise de DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ BIHOR:

– rata mortalității în România prin cancer de col uterin e de circa 4 ori mai ridicată decât rata Uniunii Europene

– 7 din 10 românce nu au auzit de infecția cu virusul HPV

– doar 23 % dintre românce și-au făcut în ultimii 3 ani testul Babeș Papanicolau.

CANCERUL DE COL ESTE PROVOCAT DE INFECȚIA PERSISTENTĂ CU HPV:

Cancerul de col uterin (CCU) este provocat de anumite tulpini ale virusului HPV, tulpini de risc înalt. 15 tulpini ale virusului HPV au fost clasificate ca tulpini de risc înalt. Dintre acestea, tipurile 16 și 18 sunt responsabile de aproximativ 70% din cancerele de col uterin. Infecția cu HPV se vindecă de la sine în aproximativ 90% din cazuri. Infecția persistentă cu HPV este cea care provoacă leziunile canceroase.

CUM SE TRANSMITE INFECȚIA CU HPV:

Infecția cu HPV este cea mai frecventă infecție a tractului genital. Aproape fiecare

persoană activă sexual se infectează cel puțin o dată pe parcursul vieții. Transmiterea infecției se face și prin contactul tegumentelor din zona genitală. Prezervativul nu oferă protecție 100%.

FACTORII DE RISC AI CANCERULUI DE COL UTERIN:

Fumatul, debutul precoce al vieții sexuale, partenerii multipli, istoricul familial de CCU, imunosupresia, infecțiile cu transmitere sexuală asociate sunt factori care favorizează infecția cu HPV.

CANCERUL DE COL POATE FI PREVENIT:

Vaccinarea fetițelor și adolescentelor, înainte de debutul vieții sexuale, este sigură și oferă protecție pentru 90% din cancerele de col uterin. Testarea periodică a femeilor adulte permite depistarea leziunilor precanceroase și scade riscul de cancer de col uterin.

CANCERUL DE COL UTERIN POATE FI VINDECAT:

Tratamentul prompt al leziunilor precan-ceroase și al cancerelor depistate prin testare periodică permit vindecarea de cancer de col uterin și recuperarea completă. Când se descoperă în timp util, rata de supraviețuire este de 90%. Vaccinarea anti-HPV este recomandată în special fetelor cu vârsta între 9 – 15 ani și se realizează la solicitarea părinților sau a reprezentanților legali, care pot formula o cerere la medicul de familie. Efectuat cu regularitate, screeningul de cancer de col uterin reprezintă astfel cea mai bună metodă de prevenție.

Advertorial! Hb: 2369110Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !