Specialişti în hipnoză

Specialişti în hipnoză
TIMIŞOARA – Jucătorii Mureşului par adevăraţi maeştri în arta magiei, pentru că reuşesc să obţină maximum posibil dintr-un meci, fără să convingă că merită succesul şi prin calitatea jocului.

Echipa antrenată de Gică Barbu şi-a dominat doar psihic adversara în partida din deplasare cu FCM Reşiţa, însă a fost suficient pentru a învinge cu deja clasicul 1-0, deşi bănăţenii au controlat 80 la sută din timpul de joc. Tehnicianul devean a recunoscut, cu sinceritate, după meci că „am avut noroc şi nu meritam neapărat să câştigăm”, dar parcă nu mai contează că jocul scârţâie, dacă sunt rezultate, mai ales că, după pasul greşit al celor de la CSM Rm. Vâlcea, devenii au urcat pe locul doi.


Mureşul nu şi-a onorat printr-un joc de calitate locul ocupat în clasament, fiind dominată accentuat în prima repriză de reşiţeni. Devenii au trecut rar de mijlocul terenului, iar Rahoveanu a făcut adevărate minuni în poartă pentru a păstra tabela imaculată. Cursul jocului s-a schimbat după pauză, iar Lintaru a deschis scorul cu o execuţie de efect, de la 30 de metri, care l-a prins pe picior greşit pe portarul advers, a lovit transversala şi a intrat în poartă. Putea fi chiar 2-0 pentru deveni, însă Coman a şutat slab, după pasa inspirată a lui Biţiş, iar fundaşul reşiţean Străuţ a respins de pe linia porţii. Pe final, reşiţenii au asediat careul devean, însă reduta Mureşului a rezistat şi a smuls o nouă victorie.

Supărat pe mijlocaşi
Gică Barbu a pus jocul modest al echipei sale pe seama apatiei jucătorilor din linia de mijloc. „Ne-am apărat bine, dar am fost deficitari în faza ofensivă. Am suferit pentru că linia de mijloc a rămas restantă la travaliu, idei, inspiraţie şi iniţiativă. Am învins, dar unul dintre argumentele noastre forte a fost norocul. Rahoveanu a închis poarta, însă echipa mai are mult de muncă”, spunea antrenorul Mureşului Deva.

Ciprian Marinuţ0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase