Specialistii au votat: cafeina si iedera, cele mai eficiente substante impotriva celulitei (P)

Specialistii au votat: cafeina si iedera, cele mai eficiente substante impotriva celulitei (P)
Desi primavara a intarziat cam mult anul acesta, in sfarsit, nu mai putem ignora zilele insorite si, in curand, nu vom mai putea nici sa ne ascundem sub paltoane si ciorapi grosi.

Cand zic “sa ne ascundem” ma refer la cosmarul tuturor femeilor, odata cu venirea primaverii si verii: celulita. Cu o singura exceptie (sportiva de performanta) nu am intalnit femeie care sa nu se planga de celulita. Si, cu tristete, trebuie sa recunosc ca 90% la suta din aceste femei nu i-au gasit leacul.

S-au scris mii si mii de articole despre celulita si s-au oferit la fel de multe solutii. Insa, parearea cea mai raspandita este ca celulita este o “boala” incurabila, mai ales ca nu este asociata cu grasimea si pare ca nu are o cauza clara. Am vazut multe femei fara probleme de greutate, care se confrunta cu celulita si invers. Fiind atat de greu identificabila cauza ei, pare la fel de greu de tratat. Insa, ca de obicei, solutiile simple, pe care le ofera natura, sunt si cele mai eficiente.

Dupa ani si ani de cercetari si teste pe diversi compusi, specialistii din Franta s-au pus de acord in privinta substantelor cele mai eficiente impotriva celulitei. Acestea sunt, surprinzator, naturale si la indemana: cafeina, iedera, alga Ulva-lactuca si uleiul de migdale. Ceea ce face d

in aceasta combinatie, cea mai eficienta arma impotriva celulitei, este proprietatea ei “magica” de a fragmenta grăsimile şi de a le transforma în componente mai mici dar si de a normaliza metabolismul la nivelul pielii. Acelasi lucru se incearca si prin drenajul limfatic, acesta fiind insa cu mult mai costisitor si cu efecte ce se lasa mai mult timp asteptate.

Nu-i de mirare ca, tot in Franta

, pe baza acestor substante active, s-a creat o crema ce promite eliminarea celulitei in 45 de zile, daca este aplicata consecvent si printr-un usor masaj. Crema respectiva, ce contine toate ingredientele naturale de care am pomenit mai sus, reduce aspectul de coaja de portocala si remodeleaza zonele cu probleme, protejand pielea de pe abdomen, coapse, fese şi şolduri cu un scut remodelator invizibil, ceea ce o va face mai netedă, mai fermă şi mai suplă.

Crema creata in Franta a ajuns si in Ro

mania – la timp pentru sezonul rochiilor scurte si a costumelor de baie – la un pret decent (neavand in componenta substante rare si costistoare ci numai ingrediente naturale). O puteti comanda de pe un sitespecializat in produse naturale, create in Franta si care se bucura de o reputatie ireprosabila in tara de origine dar si la noi.