Spectacol canin la SOS Dogs

Cu ocazia aniversarii a doi ani de existenta, azilul de câini SOS Dogs îi invita pe oradeni la un show canin care va avea loc duminica, la asezamântul situat în Iosia, dincolo de linia de cale ferata, pe str. Coriolan Hora.

Spectacolul va începe la ora 10:30, în prezenta prezentatoarei de la postul de televiziune Animal Planet, Shauna Lowry. Organizatorii vor decerna o multitudine de premii: pentru cel mai frumos catel, cel mai frumos veteran (în vârsta de peste 7 ani), câinele cu cei mai frumosi ochi, câinele care da cel mai bine din coada, cele mai frumoase sase picioare (patru de câine si doua de stapân) etc.

La spectacol este invitata si renumita solista de muzica populara Florica Duma. Organizatorii promit o distractie pe cinste, din care nu vor lipsi nici berea si nici mâncarea.

Mii de premii

„Nimeni nu va pleca fara premiu. Avem mii de premii, pentru câini si copii deopotriva”, a afirmat Jack Johnstone, reprezentantul celor trei organizatii care finanteaza SOS Dogs, la conferinta de presa sustinuta joi. Imaginile de la show vor face înconjurul lumii, deoarece Animal Planet va realiza un reportaj, care va fi difuzat pe post.

Obiectivul principal al azilului SOS Dogs este de a stopa cresterea populatiei de câini vagabonzi în Oradea. Conform spuselor lui Jack Johnstone, de-a lungul celor doi ani de existenta la clinica veterinara de pe lânga azil au fost sterilizati aproximativ 3.000 de câini vagabonzi, iar pentru 820 au reusit sa gaseasca stapâni.

Pengo Zoltan