Spectacol de caritate

1Comentariu
Spectacol de caritate
ORADEA – Teatrul Arcadia a găzduit marţi un spectacol de caritate în care au fost implicaţi peste 200 de micuţi de la câteva grădiniţe din oraş. Organizatorii au propus o acţiune de colectare de jucării pentru copiii din familii defavorizate.

Scopul acţiunii organizate de Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie (FRCCF) în parteneriat cu Teatrul pentru Copii şi Tineret şi Rotary Club Oradea, a fost de a strânge cât mai multe jucării pentru copiii care provin din familii defavorizate. Astfel, fiecare micuţ a venit de acasă cu câte o jucărie pe care a donat-o într-un scop nobil.

Preşedintele clubului Rotary, Dacian Coita, explică gestul organizatorilor atât ca un gest social, cât şi ca un motiv de bucurie pentru toţi copiii. “Este o primă acţiune de acest gen în colaborare cu Teatrul Arcadia, şi sperăm ca aceste manifestări să devină permanente. Spectacolul este un preambul la balul de caritate din data de 9 decembrie 2006, unde se vor strânge fonduri pentru sprijinul serviciului mobil de urgenţă, reanimare şi descarcerare (SMURD), prin cumpărarea unei ambulanţe, dar şi constituirea unui fond de bursă pentru zece elevi de liceu, câştigători de olimpiade”, încheie acesta.

Jucăriile strânse au fost dăruite în aceeaşi zi, câteva ore mai târziu, la sediul fundaţiei (FRCCF), împreună cu plase cu dulciuri. Zeci de copii au fost prezenţi pentru a primi daruri de Moş Nicolae.

Laura Voicu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor