Spectacol incendiar cu Sangria

Spectacol incendiar cu Sangria
Spectacol incendiar cu Sangria
Weekend înseamnă distracţie, iar distracţie înseamnă Clubul Bali din Oradea. Această afirmaţie s-a adeverit încă o dată sâmbătă seara, când trei fete cu siluete care au cam tăiat respiraţia publicului masculin.  Spectacol incendiar cu Sangria II 12.08.2006

Totodată, trei băieţi care cu siguranţă nu au lăsat-o indiferentă pe nici una dintre reprezentatele sexului frumos, au încins la maxim atmosfera printr-un show de zile mari. Protagoniştii au fost membrii trupei Sangria Dance, o parte din reprezentanţii trupei Flamingo Boys and Girls.

Petrecere finală

După câteva luni bune de distracţie, porţile Clubului Bali se închid pentru o mică vacanţă. Cum era de aşteptat, petrecerea finală a acestui sezon trebuia să fie una de neuitat, cum de altfel a şi fost.

De la deschidere şi până în prezent, Bali  a oferit atât spectacole unisex, cât şi spectacole cu dedicaţie numai pentru domni sau numai pentru domnişoare, şi anume streaptess masculin cu arătoşii trupei Flamingo Boys, sau mai recent cu voluptoasele dansatoare Hustler. Spectacolul de sâmbătă a fost unul mixt, în care atât fetele cât şi băieţii au avut ce admira.

Spectacol aparte

Show-ul a început în jurul orei 1:00 dimineaţa. Gheaţa a fost spartă de frumoasele dansatoare, care au apărut în costume „de cabaret”. Înalţi, cu un corp măsliniu, parcă decupaţi din reviste, într-un cuvânt frumoşi, băieţii au creat o atmosferă incendiară. Spectacolul a avut patru momente, în care artiştii au pus în scenă mai multe genuri de dans. Cel mai impresionant a fost dansul cu torţele de foc, dar nici cel în care fetele s-au mişcat lasciv pe scaune nu a fost mai prejos.

Trupa Sangria propune un tip de spectacol aparte, diferit de concepţia clasică, o imbinare de dans modern şi clasic, cu efecte pirotehnice, acrobaţie, iluzionism şi costume speciale”, a menţionat Cornelius Păsat, liderul trupei.

Unică în peisajul artistic românesc, trupa de cabaret Sangria a luat fiinţă în anul 2000, sub conducerea coregrafului Cornelius Păsat. Participarea la cele mai cunoscute festivaluri româneşti (Mamaia, Cerbul de Aur, Mangalia, Festivalul de Modă Iaşi, premiile VIP), emisiuni de televiziune, precum şi videoclipuri şi spectacole, a confirmat notorietatea trupei. Petrecerile Sangria se desfăşoară pe cele mai diverse teme, de la „Sangria”, „Dracula”, „robot”, „amor”, până la spectacole cu specific indian, arăbesc, egiptean, greces, japonez etc.

După o pauză de o lună, Clubul Bali se va redeschide în 16 septembrie, iar o dată cu deschiderea acestuia surprizele se vor ţine lanţ.

Ioana Iuhas

Taguri:


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !