Spectacolul copiilor orfani

Spectacolul copiilor orfani
ORADEA – Copiii şi tinerii de la Centrul de Plasament nr. 2 au oferit sâmbătă un spectacol de Crăciun, locul de desfăşurarare fiind Teatrul de Stat pentru Copii şi Tineret „Arcadia”.

Manifestarea a avut caracter de binefacere, spectatorii, care au umplut sala, putând face donaţii pentru amenajarea spaţiilor de locuit din incinta centrului de plasament. „Consider că acţiunea este un căştig pentru copiii şi tinerii centrului, indiferent de donaţiile pe care le strângem, deoarece încercăm să-i integrăm în societate, dar şi să schimbăm prejudecăţile oamenilor, care de cele mai multe ori nu au încredere în aceşti copii”, a spus Sorin Groza, directorul centrului. Spectacolul a fost organizat în colaborare cu Fundaţia „Poarta bucuriei”. Centrul de Plasament nr. 2 găzduieşte 115 copii şi tineri cu vârste cuprinse între 4 şi 23 de ani.

Mici vedete
Cu toţii plini de emoţii, copiii şi tinerii au urcat sâmbătă după-masa pe scena Teatrului Arcadia, unde zeci de minute a încântat publicul cu un program artistic constând în colinde şi poezii. Lipsiţi de dragostea părintească, copilaşii, prin intermediul unei scenete, le-au arătat celor prezenţi tristeţea ce pune stăpânire pe sufletul lor, mai ales în perioada sărbătorilor, dar şi curajul de a merge mai departe în fiecare zi. În ciuda micilor scăpări, protagoniştii au demonstrat că sunt capabili de lucruri mari.

Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase