Spitale somate

1Comentariu
Spitalul Judeţean are termen 30 de zile
Spitalul Judeţean are termen 30 de zile
Două spitale din Bihor au primit somaţie pentru că nu au autorizaţie de funcţionare. Somaţia cu termen de 30 de zile a fost dată după ce inspectorii sanitari au transmis Ministerului Sănătăţii situaţia spitalelor din Bihor din punctul de vedere a autorizării sanitare de funcţionare. Dintre cele 18 unităţi cu paturi, doar 11 au autorizaţie sanitară de funcţionare în termen, fără plan de conformare.

Cinci spitale au autorizaţie sanitară de funcţionare în termen, dar mai au de efectuat unele modificări, în cadrul unui plan de conformare: Spitalul de Neuropsihiatrie, Spitalul de Pneumologie, Spitalul din Beius, cel din Marghita şi din Salonta.

Somaţie

Două spitale din Bihor nu au autorizaţie e funcţionare: Spitalul Judeţean şi Centrul medico-social de Psihiatrie Nucet. Şefii acestor unităţi au primit termen de 30 de zile ca să îşi depună documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei sanitare de funcţionare precum şi un plan de măsuri cu termene şi responsabilităţi pentru a dobândi condiţiile igienico-sanitare necesare în vederea autorizării sanitare de funcţionare. Spitalul „Dr. Gavril Curteanu” este în curs de expertizare pentru a obţine viza anuală de autorizaţie sanitară de funcţionare.

Otilia Şandor1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor