Spitalele din Vrancea nu au suficienţi medici specialişti

Reactualizat la:
Spitalele din Vrancea nu au suficienţi medici specialişti
Un control efectuat de ASP Vrancea şi CAS Vrancea în spitalele din judeţ a scos la iveală faptul că în spitalele din Vrancea sunt foarte puţini medici specialişti.

Directorul ASP Vrancea, medicul Cornelia Drăgună, a precizat faptul că la această oră lipsa medicilor specialişti este cea mai mare problemă cu care se confruntă sănătatea vrânceană. Singura soluţie pentru a rezolva această problemă este cooptarea unor cadre medicale din alte judeţe.

“Toată lumea a conştientizat acest lucru şi se vor face demersuri pentru acoperirea posturilor. Ne-am dat seama că fără specialişti nu se poate vorbi de o calitate a serviciilor medicale”, a precizat Cornelia Drăgună, directorul ASP Vrancea.

În urma controlului efectuat de către şefii din sănătatea vrânceană la cele şapte spitale din judeţ, s-a constatat că unii manageri nu ştiu exact locaţiile spitalelor aflate în judeţ. Cornelia Drăgună a adăugat faptul că oamenii nu mai pot fi purtaţi pe drumuri, astfel că a cerut o comunicare mult mai bună între medicii de familie şi cei din spitale.

“Toţi managerii au sesizat această problemă. Am găsit nişte soluţii şi în următoarea perioadă am stabilit ca medicii din spitale să aibă discuţii concrete pe cazuri cu medicii de familie. Timpul nu ne mai permite să purtăm oamenii pe drumuri şi să nu punem în practică protocoalele ”, a adăugat şefa ASP Vrancea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !