Sport pentru toţi

Reprezentanţii unui ONG din oraş au dus sportul în şcoli. În colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, Asociaţia „Fid Kid” a realizat proiectul „Un sport pentru toţi, Fid Kid”, prin care şi-au propus să încurajeze sportul şi mişcarea în rândul elevilor.


Copiii din mai multe şcoli din Oradea şi din judeţ au participat la un work-shop de iniţiere în fid kid, în timp ce pentru câteva dintre cluburile din judeţ a fost propus un concurs.

Competiţia s-a desfăşurat pe două secţiuni la Oradea Shoping City: show dance şi fit kid. În momentele de pauză, pe scenă au urcat solistele Alisia Ienei şi Daria Oprea, dar şi copiii de la Mmodels Children’s care au prezentat colecţia de primăvară-vară Sisi Boutique.

Totodată, copiii de la Grădiniţa nr. 20, antrenaţi de Mihaela Paraschiv, au dansat, în timp ce Delia Neag şi Andreea-Alexandra Bar au prezentat o coregrafie demonstrativă de Fit Kid. Şi studenţii din anul I de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, conduşi de Mihai Ille, s-au implicat în proiectul Fit Kid.

Copiii clasaţi pe primele trei locuri la secţiunea fit kid s-au calificat pentru concursul european ce va avea loc la Oradea, anul acesta.

„Alături de noi vor fi ţările Ungaria, Serbia, Italia, Spania, Islanda etc. Ne dorim ca la Campionatul Internaţional al României, ediţia a II a din 18-20 septembrie 2015 (începători, clasa II) să vină alături de echipa Fit Kid cât mai mulţi copii care să reprezinte România la un nivel înalt, iar comunitatea să ne susţină în realizarea acestui campionat pentru ca Oradea să devină un oraş al gimnasticii Fit Kid”, declară preşedintele Fit Kid, Mirela Bar.

Câştigători ediţii:

Individual – categoria I
Locul I: Florescu Bianca – Palatul Copiilor
Locul II: Szilagy Petra – Kalokagathia
Locul III: Heiman Alexandra – Kalokagathia
Categoria II
Locul I: Boscai Ioana – Palatul Copiilor
Locul II: Sebestyen Adrien – Thomas Gym
Locul III: Mocanu Stefania -Oltea Doamna
Duo baieţi
Locul I- Kalokagathia
Grup mic
Locul I- Kalliope Dolls
Locul II – Top Performance
Locul III – Şcoala „Oltea Doamna”
Grup mare
Locul I – Kalokagathia
Locul II – Top Performance
Locul III – Sunshine
Show dance
Locul I – Ille Daria, Barna Roxandra, Creţ Anda, Biro Beatrice, Olar Briana, Kiraly Boglarka.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !