Sportivii recompensaţi pe anul 2006

Sportivii recompensaţi pe anul 2006
REŞIŢA – Într-un cadru deosebit de festiv, a avut loc luni seara, în Sala de spectacole a Casei de Cultură, o acţiune de amploare, la care au fost invitaţi să participe toţi sportivii care timp de un an de zile au concurat şi câştigat medalii.

Ei au dovedit încă o dată că judeţul Caraş-Severin, dispune de o sursă permanentă de valori. Manifestarea a început cu premierea sportivilor legitimaţi la Clubul Sportiv Şcolar Reşiţa, unde directorul Ioan Stan a reuşit în acest an, după foarte mult timp, să recompenseze atât sportivii cât şi antrenorii clubului. Au fost acordate premii în bani, valoarea totală depăşind 50.000 lei., precum şi pungi cu dulciuri, celor 36 de sportivi de la toate secţiile clubului (lupte, atletism, înot, schi, gimnastică sportivă şi gimnastică ritmică), care în anul 2006 au urcat pe cele mai înalte trepte ale podiumului, precum şi antrenorii care au vegheat asupra sportivilor.

În partea a doua a spectacolului, pentru că asta a fost de fapt acţiunea, Academia Olimpică Română, filiala Caraş-Severin, a reunit pe scenă campioni şi foşti campioni, printre care fosta campioană a gimnasticii româneşti Simona Amânar, iar un moment emoţionant fiind acela, când cel care şi-a dedicat o viaţă înotului, prof. Ioan Schuster a fost recompensat de primarul Liviu Spătaru care a urcat pe scenă şi i-a oferit diploma de Cetăţean de Onoare a Municipiului Reşiţa.

Spectacolul a fost presărat de programe artistice specifice acestei perioade, corurile „Armonia“, condus de Cornel Todea şi „Menestrelul“, condus de Adriana Ponoran, precum şi recitalul oferit de Ilie Micolov, au ridicat publicul în picioare, colindele oferite intrând în sufletele fiecărui om prezent în sală, de la cel mai mic până la cel mai vârstnic.

Camelia Giuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase