„Sportul a avut un an foarte bun”

ORADEA – Conducerea Direcţiei pentru Sport a Judeţului Bihor a avut ieri o întâlnire cu reprezentanţii presei sportive orădene, cărora le-a adus mulţumiri pentru modul în care a reflectat evenimentele anului 2006.

Au fost prezenţi directorul Ionel Bungău şi inspectorii Korodi Iosif şi Nicuşor Vaşadi.

„Anul 2006 a fost deosebit de fast pentru sportul orădean, atât din punct de vedere al investiţiilor, cât şi al rezultatelor. Sportul a avut un an foarte bun, care sper să se repete şi în 2007. Din punctul meu de vedere, am încercat să fac din sportul orădean o mare familie. O parte din acest deziderat al meu s-a realizat, dar mai avem încă multe de făcut. Ne aşteaptă un sezon foarte important, anul 2007 fiind unul preolimpic. Rezultatele din 2007 vor conta mult în ceea ce priveşte perspectivele de calificare ale sportivilor noştri la Jocurile Olimpice de la Beijing”, a afirmat directorul Ionel Bungău.

Directorul DSJ Bihor îşi doreşte ca baza materială a sportului să se dezvolte în continuare în anul 2007. „Doresc să aduc mulţumiri domnului primar Petru Filip şi Consiliului Local pentru sprijinul deosebit acordat sportului orădean în acest an, atât în domeniul investiţiilor în bazele sportive, cât şi nemijlocit în programe pentru sport. Am convingerea că acest sprijin va continua şi în viitor”, a adăugat Ionel Bungău.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase