Sprijin de la CJ si marketing din Hajdu -Bihar

Sprijin de la CJ si marketing din Hajdu -Bihar
Prezent la cinferinţa de lansare a proiectului incubatorului de afaceri din Săcuieni, consilierul judeţean Szabo Odon a vorbit despre expertiza pe care o are instituţia pe care o reprezintă în acest domeniu.

„Consiliul Judeţean bihor are un incubator de afaceri realizat pe Programul Phare CBC, pe un teren al Consiliului, care este deja plin. Am văzut iniţiative private care nu se dezvoltau fiindcă aveau probleme în găsirea unei locaţii: fie fiiindcă nu era infrastructura adecvată, fie chiria era prea mare. CJ Bihor are o experienţă, o expertiză în domeniul incubatoarelor de afaceri şi avem posibilitatea de a oferi sprijinul nostru în promovarea acestui program. Îl felicit pe domnul primar că nu a realizat acest proiect inspirându-se din alte proiecte realizate în alte praşe.

Fiindcă mulţi priomari aşa procedează: să vedem ce programe se lansează să vedem ce tipuri de proiecte să realizăm.Domnul primar a planificat acest proiect, ceea ce nu am văzut la omologi de-ai dânsului, şi primul lucru a fost planul de dezvoltare. Consiliul Judeţean mai sprijină astfel de proiecte la Vadu Crişului şi la Ciumeghiu. Pe zona de graniţă însă pot să spun că am aplicat cu cele mai multe proiecte şi cred că am avut rolul nostru. Felicit însă Secretariatul general al Programului de Cooperare Transfrontalieră că a apreciat calitatea proiectelor şi este cazul proiectului de la Săcuieni”, a spus szabo Odon. Prezent la eveniment, Bistley Judit, director adjunct al Fundaţiei pentru Sprijinirea Întreprinzătorilor din Hajdu Bihar, a vorbit despre dificultatea cu care se populează aceste incubatoare de afaceri.

„Noi avem un astfel de incubator, încă nu funcţionează la capacitatea maximă, dar sunt afaceri de succes cu sediul în incubator. Trebuie multă muncă de marketing şi pot să vă asigur că vom face acest marketing pentru dumneavoastră în Ungaria”, a spus Bistley Judit.

V.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !