Sprijin pentru copii

Clubul Rotary din Oradea a premiat, marţi seara, 15 elevi de la diferite licee din Oradea, cu rezultate deosebite la învăţătură, dar cu o situaţie materială modestă.

Astfel, Sergiu Bârlău de la Colegiul Tehnic „Traian Vuia”, Marko Feri Cubalac, de la Colegiul Tehnic „Transilvania”, Larisa Florian de la Liceul Sportiv, Codrin Hora de la Liceul Teologic Baptist „Emanuel”, Albert Iordache de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Jerovszky Timea de la Liceul Teoretic „Ady Endre”, Kovacs Laszlo Robert de la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, Andrei Lepădatu de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Marian Mikasc de la Liceul Teoretic „Aurel Lazăr”, Paul Marius Gelu, Mirela Tirluţa şi Raluca Roxana Vari de la Colegiul Economic „Partenie Cosma”, Constantin Rotaru de la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu”, Elisei Matei Silaghi de la Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi” şi Toth Imola de la Liceul de Artă, au primit din partea Clubului Rotary suma de 1.000 de lei.

Susţinere

„Elevii premiaţi au participat la olimpiade naţionale, exceptând elevii de la Colegiul Economic care, din lipsa banilor, nu au putut să participe la aceste competiţii, deşi învaţă foarte bine. Banii s-au adunat sâmbătă, 12 decembrie, la Balul de caritate Rotary Club. Din banii adunaţi, vom achiziţiona şi un aparat de radiografie dentară, în valoare de 2.800 de euro şi a unui aparat de ortopantomografie dentară, în valoare de 6.500 de euro pentru dotarea Clinicii de Stomatologie din cadrul Universităţii din Oradea”, a spus Dan Pavel, preşedintele Clubului Rotary.
De asemenea, Clubul Rotary va cumpăra pentru 11 copii de la Căminul Felix îmbrăcăminte sau încălţăminte în valoare de 300 de lei pentru un copil.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !