Sprijină iniţiativele private

Fundaţia Centrul pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Maramureş în parteneriat cu Fundaţia de Dezvoltare a Euroregiunii Carpatice (FDEC) din Oradea încurajează dezvoltarea mediului de afaceri în 12 judeţe din nord-vestul şi centrul ţării, printr-un sistem de servicii profesionale integrate.

Sprijinul va fi acordat în cadrul proiectului „Sprijin pentru dezvoltarea iniţiativei private în Macroregiunea unu (RO1) – BISNet”, lansat la Oradea în această lună. Proiectul se va derula pe parcursul a trei ani.

Cursuri gratuite

„Această iniţiativă va servi la promovarea culturii antreprenoriale, în vederea creşterii abilităţii persoanelor de a materializa ideile de afaceri. Vom oferi sprijin pentru a stimula creativitatea, inovarea şi capacitatea de a-şi asuma riscul, precum şi abilitatea de a planifica şi gestiona proiecte cu scopul de a-şi atinge obiectivele. În acest fel, vom face din antreprenoriat o opţiune de carieră pentru fiecare, prin furnizarea programelor de formare profesională care să dezvolte competenţe antreprenoriale”, a spus Radu Big, managerul acestui proiect.

Iniţiatorii proiectului vor organiza cursuri gratuite destinate întreprinzătorilor (care doresc să pornească o afacere sau au pornit deja o afacere, precum şi cursuri destinate managerilor din IMM-uri existente.
Astfel, începând cu luna ianuarie 2010, la Oradea, la sediul Fundaţiei Carpatica, vor debuta înscrierile pentru cursurile de manager de proiect, iar din luna iunie, orădenii se vor putea înscrie la cursul de iniţiere în afaceri.

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !