Sprijina initierea de afaceri

2Comentarii
Sprijina initierea de afaceri
Proiectul urmăreşte dezvoltarea competenţelor antreprenoriale a 400 de persoane şi creşterea numărului de întreprinzători.

Şi-a propus stimularea înfiinţării de noi întreprinderi şi îmbunătăţirea performanţelor economice ale celor existente prin promovarea spiritului antreprenorial, prin sprijinirea iniţierii de noi afaceri şi dezvoltarea abilităţilor de întreprinzător în rândul angajaţilor din IMM-uri şi microîntreprinderi, precum şi în rândul persoanelor care doresc să îşi deschidă afaceri pe cont propriu.

Este vorba despre Fundatia Agora Oradea în parteneriat cu Academia de Studii Economice Bucureşti care au lansat proiectului „Promovarea culturii antreprenoriale, sprijinirea iniţierii de afaceri şi dezvoltarea abilităţilor de întreprinzător în rândul întreprinderilor şi persoanelor care vor să lanseze afaceri pe cont propriu – PROMIN”. Perioada de implementare a proiectului este de 24 de luni, iar valoarea totală de 4.475.142,00 lei (98% finanţare nerambursabilă).

„Ne-am propus ca în urma acestui proiect să creăm  atitudini pozitive faţă de cultura antreprenorială, prin activităţi specifice de promovare şi prin sprijinirea sistemelor teritoriale de servicii integrate pentru dezvoltarea afacerilor”, spune Ionuţ Pandelică, manager de proiect. În cadrul proiectului se vor derula: seminarii pentru a promova spiritul întreprinzător,  cercetări de piaţă,  analize privind cererea în mediul de afaceri;  un program de formare privind  o documentaţie pentru desfăşurarea programului de formare „Competente antreprenoriale pentru microintrepinderi, IMM-uri şi persoane care doresc să lanseze o afacere pe cont propriu”.

V.B.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor