Sprijină un copil să meargă în tabără

De Crina Dobocan
Sprijină un copil să meargă în tabără
Fundaţia Comunia a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a susţine programul de tabere oferit copiilor aflaţi în dificultate.

O tabără ar putea încuraja copiii care luptă în fiecare zi pentru a-şi depăşi condiţia, pentru a depăşi provocările din viaţa lor. O tabără poate aduce o rază de fericire în sufletul copiilor provenind din familii cu probleme materiale, defavorizate, orfanilor etc. şi le-ar putea împlini acestora visele.

Fundaţia Comunia din Oradea doreşte să construiască amintiri de neuitat în viaţa copiilor cu care soarta nu a fost tocmai generoasă. Organizaţia orădeană a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a susţine programul de tabere destinat copiilor aflaţi în dificultate.

Programul a fost lansat în urmă cu 16 ani şi de atunci, anual, câteva sute de copii se bucură de ieşiri şi activităţi în natură. În această vară, Fundaţia Comunia îşi propune să ajute în jur de 200 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, respectiv 13 şi 19 ani, proveniţi din familii aflate în dificultate, să ajungă în tabără la Boga. Taberele de vară se vor desfăşura, în mai multe etape, în perioada 13 august – 3 septembrie 2016, iar copiii vor fi grupaţi pe categorii de vârste.
tabara (3)

Obiective

,,Viaţa este un dar nepreţuit, un moment pe care mulţi îl pierd fie din cauze neaşteptate, fie din cauză că în tumultul cotidianului, al îngrijorărilor sau a stresului au uitat să trăiască, să iubească şi să preţuiască ceea ce au. Unii avem mai mult, alţii poate mai puţin, dar ceea ce contează este ceea ce iubim şi modul în care îl îngrijim. Dacă iubim viaţa cu ceea ce ne oferă, dacă iubim fiinţa umană, o vom îngriji şi nu o vom ignora. Când ne uităm în ochii unui copil uneori reuşim să îi întrevedem viitorul, alteori să îl influenţăm. Influenţa pe care o avem fiecare din noi asupra unui copil este foarte importantă; ignorăm sau ne implicăm cum ştim mai bine. Fundaţia noastră doreşte să se implice şi o va face organizând o tabără la Boga, în perioada 13 august – 3 septembrie 2016’’, a asigurat Anca Popovici Suciu, manager Fundaţia Comunia.

Potrivit acesteia, costul unei tabere de o săptămână/copil este de 300 de lei. Cei care doresc să susţină acest demers sunt invitaţi să se alăture acestei cauze printr-o donaţie până la data de 5 august. Donaţiile pot fi făcute la sediul Fundaţiei Comunia (str. Sf. Ladislau, nr. 7 Oradea) sau prin virament bancar în contul: RO52 BACX 0000 0030 0719 6000, deschis la Banca Unicredit Ţiriac Oradea. Donatorii vor putea deschide universul copiilor către locuri şi activităţi nesperate şi inedite.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !