Sprinturi pe serpentină

Sprinturi pe serpentină
Si a doua editie din acest an a concursului auto de viteza pe traseu montan de la Cetariu a atras duminica, de-a lungul curbelor ce duc spre Cetariu, sute de spectatori. La start s-au aliniat 38 de autoturisme din Bihor si SM, sase motociclisti si doi juniori pasionati de karting.  Concurs auto 16.10.2005 II Concurs auto 16.10.2005 III Concurs auto 16.10.2005 IV

Primul câstigator a fost, de altfel, tânarul Alexandru Mada, care a pilotat rapid si fara greseala pe tot întreg traseul de aproape trei kilometri, confirmând o recenta clasare pe locul VI la campionatul national de karting. Curba ratata


Apoi, dupa o suita de antrenamente contra cronometru, primii care au sustinut dubla mansa de cursa propriu-zisa au fost motociclistii. Sectiunea moto a avut parte si de un incident la antrenamente, în decor iesind tocmai cea mai puternica motocicleta din concurs.


Antrenamentele si cursele auto s-au întins pâna dupa-amiaza târziu, întrecerile disputându-se pe patru clase de motoare. La încalzire, admiratia spectatorilor a fost câstigata îndeosebi de doua BMW-uri preparate pentru concursuri auto.


Evenimentul a fost organizat sub egida „Toamnei oradene” de filiala ACR Bihor, în parteneriat cu Primaria Oradea si cu sprijinul firmelor Class Media, Omniasig, Izvorul Minunilor si RND Auto. La start a fost prezent si un car de transmisie al Televiziunii Transilvania, sponsor fidel al întrecerii.

Cristian Horgos