Spun nu grevei profesorilor

ORADEA - Ca urmare a unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ Bihor pe adresa redacţiei, referitor la eventualele proteste în rândul profesorilor, anuţate de Federaţia Educaţiei Naţionale, FSLI anunţă că „nu se pune problema participării membrilor FSLI la acţiunea de boicotare a deschiderii anului şcolar 2008-2009.

FSLI a făcut, de asemenea, unele precizări referitoare la declaraţia de presă a preşedintelui FSLI, Aurel Cornea, la postul de televiziune Realitatea TV din data de 8 septembrie, spunând că aceasta este exclusă din context. „Declaraţia dată de domnul preşedinte Aurel Cornea la postul de releviziune mai sus amintit este scoasă din context şi difuzată trunchiat”, se mai arată în comunicat.

Preşedintele FSLI, Aurel Cornea, anunţa la Realitatea TV că profesorii din sindicatul pe care îl conduce se vor alătura şi ei colegilor de la FEN şi Spiru Haret, şi vor protesta în prima zi a anului şcolar.

„Categoric, vom protesta şi noi alături de colegii noştri. Asta înseamnă că niciun cadru didactic nu va participa la deschiderea anului şcolar, pentru a nu da politicienilor posibilitatea de a-şi declama speech-urile în faţa elevilor, pentru ca apoi să uite de învăţământ’”, a declarat Aurel Cornea.

 

Crina Dobocan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase