Stadiul lucrărilor de modernizare la străzile Piața Bobâlnei și Coriolan Hora

Stadiul lucrărilor de modernizare la străzile Piața Bobâlnei și Coriolan Hora
Municipalitatea a transmis un comunicat de presă în care prezintă stadiul lucrărilor de modernizare a străzilor Piața Bobâlnei și Coriolan Hora din Ioșia.

Lucrările la strada Piața Bobâlnei au ca termen de finalizare data 22 august 2019.

„Până în acest moment au fost realizate următoarele lucrări: săpături la partea carsosabilă pe cele trei bretele ale străzii, așternere strat de balast pe toate cele trei bretele și montarea de borduri la carosabil în proporție de 30%. În prezent se lucrează la compactarea stratului de balast și la montarea de borduri pe cele trei bretele”, transmite municipalitatea.

Lucrările sunt executate de firma S.C. Drumuri Bihor S.A – lider asociere, S.C Proexco S.R.L – asociat proiectant și S.C. Drum Asfalt S.R.L – asociat, iar valoarea contractului este de 575.930, 65 lei fără TVA.

Coriolan Hora, gata la anul

Lucrările la strada Coriolan Hora au ca termen de finalizare luna martie 2020. Executantul lucrării este S.C Drumuri Orășenești și S.C Edildrum Construct S.R.L., iar valoare contractului de lucrări este de 3.803.579,72 lei fără TVA.

Strada Coriolan Hora, în lungime de 2,36 km, este alcătuită din 8 aliniamente și 92 de accese la imobile.

Potrivit municipalității, „până în acest moment au fost executate următoarele lucrări: săpături în proporție de 15%, o parte din borduri și o parte din lucrările la partea de canalizare. În prezent se efectuează săpături, se așterne stratul de piatră spartă, se montează borduri și se lucrează la partea de canalizare pluvială”.

Cele două străzi sunt printre ultimele străzi care se modernizează în cartierul Ioșia, restul fiind deja asfaltate.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor