Staff-ul FRF la Adunarea Generală AJF Bihor

De Teodor Biriş
2Comentarii
Staff-ul FRF la Adunarea Generală AJF Bihor
Valentin Vesa a fost ales vicepreşedinte al AJF Bihor, cu 38 de voturi.

În premieră la o Adunare Generală a AJF Bihor, a fost prezent președintele Federației Române de Fotbal. Răzvan Burleanu a fost însoțit de secretarul general Gabriel Bodescu, directorul de dezvoltare, Ciprian Paraschiv, și de directorul departamentului scouting, Gheorghiță Geolgău.

Adunarea a început cu un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Mănoiu, Nicolae Kovacs și Gabriel Cudi, care au activat în fotbalul bihorean, dar și a lui Mircea Sârbu, fost președinte la AJF Hunedoara, toţi plecaţi la cele veşnice.

Cvorumul a fost întrunit, fiind prezenți 50 dintre cei 54 de membri afiliați, DJST Bihor fiind reprezentată de inspectorul Iosif Korodi.

În discursul său, președintele Radu Bitea a precizat că va continua proiectele începute cu CL sau CJ și că următorul pas va fi accesarea de fonduri europene. Șeful AJF a anunțat că, începând cu acest retur, echipele care activează în campionatele de juniori C, D și E vor fi degrevate de plata baremului de arbitraj. O altă măsură care va fi implementată din sezonul următor în Liga 4 este creșterea numărului de tineri. La propunerea echipelor din acest eșalon, începând din campionatul 2018/2019 vor evolua concomitent doi jucători U21 şi unul U19.
Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a lăudat aceste iniţiative. „Mă bucur să văd că aţi implementat şi aici, în Bihor, măsuri pentru a promova tinerii jucători. Mă uitam pe lista de afilieri şi am văzut CAO. Felicitări pentru iniţiativă, aveţi în spate o tradiţie de apărat: 1910, două titluri, unul în Ungaria şi unul în România. De asemenea, îl văd în sală pe Zeno Bundea şi mă bucur că are un club de copii afiliat la AJF. Mă simt ca între prieteni aici şi vă promit că nu va fi ultima mea vizită la o Adunare Generală a AJF Bihor”, a spus Burleanu.

Momente speciale

Prezent în sală, Florin Mal, preşedinte CAO, l-a cadorisit pe Răzvan Burleanu cu o eşarfă a clubului bihorean renăscut în vara anului trecut.
Cu ocazia Adunării Generale, Geolgău s-a revăzut şi a depănat amintiri cu fostul său adversar Kiss din perioada duelurilor din anii 70-80 dintre U Craiova şi FC Bihor. Ocsi Kiss a rămas în memoria suporterilor prin golul senzaţional marcat tocmai împotriva oltenilor.
Pentru întreaga activitate depusă în fotbalul bihorean a fost premiat Ioan Suciu, fost director de competiții la AJF Bihor, care pe 6 aprilie va împlini 81 de ani.

Vicepreşedinte nou

Tot joi au avut loc alegeri pentru pentru postul de vicepreședinte al AJF Bihor, vacantat de Mircea Fodor, prin neînscrierea în competiţie a FC Bihor Legenda 1902.

S-au duelat Marius Mircea Chereji (manager la Club Atletic Oradea) – propus de CSM Oradea, și Valentin Vesa (președinte Vulturul Dobrești) – propus de Unirea Roșia.

Membrii afiliaţi prezenţi au decis ca noul vicepreşedinte să fie Valentin Vesa, care a adunat 38 de voturi, iar Marius Cheregi – 10 voturi, din cele 48 de voturi valide.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor