Stagii de practica pentru o cariera de succes

Stagii de practica pentru o cariera de succes
Rectorul Universităţii Agora, Mişu-Jan Manolescu a anunţat noutăţile pregătite studenţilor în noul an universitar.

Acestea ar urma să le faciliteze cursanţilor „Accesul la succes!”. Pentru a facilita tranziţia de la educaţie la viaţa activă, pentru armonizarea teoriei cu practica, Universitatea Agora şi-a propus susţinerea unui program prin care să dezvolte abilităţile studentilor şi care să conducă la creşterea absorbţiei pe piaţa muncii a acestora, la identificarea celui mai potrivit loc de munca, în funcţie de caracteristicile personale şi profesionale.

Universitatea AGORA Oradea în parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucureşti, a demarat  la 1 august proiectul „Stagii de practică pentru o carieră de succes – STAPROS”, cu o valoare totală de 4.961.869 de lei, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane  2007- 2013″ – „Investeşte în oameni!” „Obiectivul proiectului se regăseşte în necesitatea socială de a dezvolta din toate punctele de vedere capacitatea de muncă a studenţilor în vederea creşterii şanselor de ocupare şi integrării cu succes a acestora pe piaţa muncii”, spune managerul de proiect, Ionuţ Pandelică.

Universităţile implicate îşi vor îmbunătăţi serviciile de orientare şi consiliere profesională a studenţilor prin implementarea acestui sistem în vederea integrării în practică a studenţilor, fluidizării unui segment particular al pieţii muncii, prin intermediul factorului educaţional.

V.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !