Standuri gratuite la TIMM 2006

Orasul de pe Bega va fi în curând gazda Târgului Întreprinderilor Mici si Mijlocii 2006. Evenimentul este organizat de ANIMMC, reprezentatã local de Centrul Teritorial de Instruire, Consultantã si Informare pentru IMM si Cooperatie Oradea, cu biroul la sediul Camerei de Comert si Industrie Bihor.

Reprezentantii IMM-urilor din Bihor sunt asteptati, pentru informatii suplimentare, la CTICIIMMC Oradea. „Prin TIMM 2006 se doreste promovarea spiritului antreprenorial, stimularea dezvoltãrii afacerilor si ocupãrii fortei de muncã în domeniul IMM, precum si facilitarea contactelor între potentialii întreprinzãtori si agentii economici sau institutiile publice”, a spus Cãlin Hãrãgus, reprezentantul OTIMMC Oradea.

Acesta a subliniat faptul cã firmele care doresc sã se prezinte la eveniment, programat pentru intervalul 29 iunie – 1 iulie, vor beneficia de standuri gratuite. Suprafata oferitã se încadreazã între 9 si 12 mp. Întreprinzãtorii interesati de participare se pot adresa persoanei de contact, Cãlin Hãrãgus, la numerele de telefon: 0259.417.807, 0359.414.557, sau pot consulta site-ul www.timm.ro. Termenul limitã pentru înscrieri este 13 iunie 2006.

Claudia Curta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !