Start în sezonul atletic de sală

Start în sezonul atletic de sală
BUCUREŞTI – La Sala Complexului Naţional „Lia Manoliu” a avut loc prima competiţie oficială a sezonului atletic de sală, Concursul Naţional Grand-Prix pentru juniori III. Atleţii orădeni prezenţi la întreceri au avut evoluţii meritorii, clasându-se pe podium sau în apropierea sa.

Grupa de aruncători de la CS Crişul, pregătită de antrenorii Livia şi Albert Méhes, a fost reprezentată de doi sportivi, Bianca Lazăr Fazekas şi Bátori Gyopárka, care au concurat în proba de aruncare a greutăţii (singura probă de aruncări care se poate desfăşura în sală).

Bianca Lazăr Fazekas s-a situat pe locul III cu 10,42 metri, stabilind un nou record judeţean de sală la greutate junioare III. Bátori Gyopárka s-a clasat pe locul VI, cu 8,47 metri, nou record personal. Ambele atlete se află în primul an de activitate la categoria junioare III.

Atleţii săritori de la CSŞ LPS Bihorul au avut rezultate la fel de bune. Laura Bojan a obţinut locul secund la săritura în înălţime, cu 1,50 metri, nou record personal. Tot ea s-a situat pe locul VI la lungime, cu o săritură de 4,86 metri. Laura este considerată de altfel o mare speranţă a atletismului orădean. Méhes Anabella a ocupat locul IV la săritura în lungime, cu 4,98 metri. Bojan şi Méhes sunt de asemenea în primul an la junioare III. Nemes Norbert s-a clasat pe locul IV la săritura în înălţime, cu 1,55 metri.
La finele săptămânii, aceeaşi locaţie va găzdui prima etapă a Concursului Naţional Grand-Prix atletic pentru seniori, tineret şi juniori I.

Nutiu Gavril0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !