Start la Baza Sportivă Dinamo

Start la Baza Sportivă Dinamo
ORADEA – Sambata se redeschide sezonul la Baza Sportivă Dinamo, cu un meci de fotbal între poliţişti şi un concurs de tir sportiv pentru poliţiste.

Cum o minte sănătoasă lucrează mai bine într-un corp sănătos, pentru a se menţine în formă poliţiştii orădeni au la dispoziţie o bază sportivă, dotată cu sală de forţă, terenuri de minifotbal sau bazine cu apă. Baza Sportivă Dinamo Oradea, situată pe Aleea Ştrandului din municipiu, este administrată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, prin intermediul Asociaţiei Sportive Dinamo, ONG cu aproape 700 de membri cotizanţi.

Autogospodărire

„Baza sportivă este întreţinută prin cotizaţiile membrilor AS Dinamo. De marţi până vineri trebuie făcute programări pentru pregătirea fizică, iar în weekend este la dispoziţia cadrelor pentru agrement. Sunt condiţii ideale de pregătire fizică şi menţinerea formei sportive a cadrelor MAI. Baza beneficiază de un cadru natural deosebit, fiind un loc ideal pentru «detensionare» după programul de serviciu”, explică subcomisarul Marcel Cosma, ofiţerul responsabil cu pregătirea fizică în cadrul IPJ Bihor.

Baza cuprinde două terenuri de minifotbal, unul cu gazon natural, iar celălalt sintetic, un teren de tenis de câmp bituminat, un bazin de 25 metri şi unul mai mic pentru recuperare, un poligon de tir închis, omologat, o sală de forţă şi un bufet de incintă.

Asalt tineresc

„Baza devine din ce în ce mai solicitată, având în vedere şi infuzia de cadre tinere care au fost angajate în structurile MAI. Unul dintre scopurile practicării sportului de către poliţişti este de a avea o stare de sănătate foarte bună şi de a-şi mări randamentul în munca de zi cu zi”, mai spune subcomisarul Cosma.

În fiecare vineri după-masă poliţiştii care nu sunt de serviciu iau parte la activităţile sportive organizate, baza fiind luată cu asalt de poliţişti, care schimbă uniforma cu echipamentul sportiv.
„Vineri se organizează activităţi de pregătire sportivă şi relaxare, care vizează menţinerea şi îmbunătăţirea condiţiei fizice. Baza sportivă este foarte bine aranjată, aşteptăm să se mai încălzească vremea, să se deschidă şi ştrandul”, spune agentul-şef Florian Bogole, coordonatorul Compartimentului Poliţiei de Proximitate Oradea.

Ovidiu Morcan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase