Start la Camex Oradea, ediţia III

Start la Camex Oradea, ediţia III
ORADEA – Specialiştii în domeniul instalaţiilor şi construcţiilor au ocazia să vadă în aceste zile ce este mai bun în domeniu.  VIDEO Video VIDEO Video

Piaţa construcţiilor din Oradea se află într-un trend ascendent, acest lucru materializându-se şi prin organizarea celei de-a III-a ediţii a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii Camex Oradea, în perioada 15 – 18 mai, la Arena Antonio Alexe. Nu mai puţin de 70 de firme locale şi naţionale sunt prezente la manifestarea cu sloganul „Flexibil. Pentru tine”.

„Evenimentul este dedicat cu precădere specialiştilor în domeniu – arhitecţi, proiectanţi, investitori şi dezvoltatori imobiliari, ingineri, distribuitori de materiale de construcţii”, ne-a spus Anda Epure, PR Executive ABplus Events, firma organizatoare a expoziţiei, după inaugurarea oficială.

Participanţi
Dintre firmele participante amintim Deko Professional de la Policolor, partener oficial Camex Oradea. Tot în prima linie trebuie amintită şi prezenţa Arabesque, cel mai mare furnizor de materiale de construcţii şi finisaje din România, partener de reţea Camex Oradea, precum şi compania finlandeză Ruukki, una dintre cele mai puternice companii producătoare şi dezvoltatoare de soluţii metalice la nivel mondial, de asemenea, partener de reţea.

Printre firmele care au trezit, chiar de la început, interesul vizitatorilor se numără şi Amvic, care produce sisteme de construcţii din cofraje înglobate termoizolante. „Principiul constă în turnarea betonului în cofraje de polistiren expandat. Metoda se poate utiliza la construcţii de până la P+16 etaje. Costurile sunt mai mici cu 10% faţă de cele obişnuite. Timpul de execuţie este, de asemenea redus cu 40%”, ne-a declarat Ştefan Miloşescu, directorul de vânzări a companiei.

Vizitatorii mai pot vedea la Camex diferite sisteme de încălzire a camerei. Sistemul de încălzire prin pardoseală sau perete este tot mai utilizat în ultima vreme. Potrivit lui Cristian Chişvasi de la Planterm, „sistemul este performat din mai multe puncte de vedere: consum redus de energie şi acoperire mare”. Mai mult, sistemul poate fi folosit şi pentru răcire.

Încălzirea apei cu panouri solare este o altă metodă economică şi ecologică despre care pot fi obţinute informaţii la Camex.

Camex mai are şi două evenimente conexe: Finexpo – Expoziţia de Soluţii Financiare pentru Construcţii, şi Seara de Excelenţă Camex.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !