Start la „Casa verde”

2Comentarii
Start la „Casa verde”
Primăriile pot depune documentaţia pentru a intra în programul de utilizare a energiei solare.

Începând de miercuri a demarat programul de înlocuire sau completare a sistemelor clasice de încălzire cu sisteme care utilizează energie solară, energie geotermală şi energie eoliană sau alte sisteme care conduc la îmbunătăţirea calităţii aerului, apei şi solului.

Programul se desfăşoară în două sesiuni de depunere a proiectelor, prima sesiune are loc în perioada 15 – 31 iulie, iar a doua în perioada 1 – 15 septembrie 2009.

Cerinţe

Acest program se adresează exclusiv primăriilor. Unităţile administrativ-teritoriale pot depune proiecte de finanţare în cadrul programului pentru imobilele aflate în proprietatea sau în administrarea lor ori pentru asociaţiile de proprietari, locatari cu personalitate juridică, care au sediul pe raza administrativă a respectivelor unităţi administrativ-teritoriale.

Pentru a participa la program, solicitantul nu trebuie să înregistreze obligaţii de plată restante la bugetul general consolidat, să deţină contribuţia proprie în vederea implementării proiectului iar în cazul asociaţiilor de proprietari locatari se va menţiona contribuţia formată din cota aprobată de către unitatea administrativ-teritorială şi cota asociaţiei de proprietari locatari.

Simona Albinaru2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor