Start pentru proiectele finanţate de Primărie

Începând cu data de 01.03.2006, Primaria Municipiului Oradea organizeaza prima sesiune de selectie de proiecte care vor beneficia în anul 2006 de finantare nerambursabila din fondurile bugetului local al municipiului Oradea, în baza Legii nr. 350 din 2 decembrie 2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general.

Conform regulamentului de acoprdare a acestor finantari, din bugetul local al municipiului Oradea vor fi finantate programe si proiecte de interes public pentru tineret, pentru protectia mediului, pentru cultura, pentru cultele religioase, pentru sport si pentru învatamânt

Atribuirea de contracte de finantare nerambursabila se va face în limita fondurilor publice alocate prin bugetul local al municipiului Oradea pe anul 2006, conform Programului anual pentru acordarea de finantari nerambursabile pe anul bugetar 2006, care poate fi consultat pe site-ul www.oradea.ro, la sectiunea “Programe Locale” sau la sediul Primariei Oradea.

Orice persoana fizica sau persoana juridica fara scop patrimonial care desfasoara activitati nonprofit menite sa sprijine realizarea unor obiective de interes public local are dreptul de a participa la procedura pentru atribuirea contractului de finantare nerambursabila.

Documentatia de solicitare a finantarii va fi întocmita în limba româna, conform „Regulamentului privind regimul finantarilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Oradea alocate pentru activitati nonprofit de interes local” si se va depune în doua exemplare (original si copie) precum si în format electronic (pe suport magnetic sau prin posta electronica la adresa de mail primarie_finante@oradea.ro) la Registratura Consiliului Local al municipiului Oradea, la sediul Primariei Oradea, situat în Piata Unirii nr. 1, camera 23, parter.

Termenul limita de depunere a proiectelor pentru care se solicita finantare nerambursabila din bugetul local al municipiului Oradea este 30.03.2006.

Atragem atentia ca solicitantul de finantare nerambursabila trebuie sa faca dovada capacitatii de cofinantare a proiectului, în procent de 10% din valoarea totala a proiectului.

Proiectele depuse vor fi evaluate în sistem competitiv de catre Comisia de evaluare si selectionare a proiectelor numita prin hotarâre a Consiliului Local Oradea, în conformitate cu criteriile de evaluare prevazute în regulament.

Vor fi analizate numai propunerile de proiecte depuse în termenul stabilit prin anuntul de participare si întocmite în conformitate cu documentatia pentru elaborarea si prezentarea proiectului prevazuta în regulamentul anterior mentionat.

Informatii suplimentare legate de procedura de selectie de proiecte pot fi obtinute la sediul Primariei, situat în Piata Unirii, nr.1, etaj I, camera 115 sau la telefon 40.88.86, persoane de contact: consilier Gherdan Daciana si consilier Mraz Tiberiu.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !