Start răcoros în ştranduri

1Comentariu
Start răcoros în ştranduri
ORADEA – În pofida vremii neprielnice, sute de orădeni au ieşit în primele zile ale sezonului să facă plajă.

Fanii ştrandurilor orădene, cei care au aşteptat cu interes ziua de 1 Mai şi weekend-ul care a precedat-o, nu s-au lăsat speriaţi de vremea răcoroasă şi şi-au făcut timp pentru o raită pe la Municipal sau prin Ioşia. Sute de orădeni „au inaugurat”, astfel, locaţia vecină cu Parcul Brătianu, pregătită de administraţie pentru deschiderea sezonului. „În primele zile au fost câte 700, 800, respectiv 1.000 de oameni, luni, când am ţinut deschis în mod excepţional, ştiut fiind că în ziele de luni ştrandurile se închid pentru curăţenie”, spune Florian Anton, administratorul Ştrandului Municipal.

Acesta recunoaşte că afluxul spre această locaţie ar fi crescut semnificativ dacă şi vremea ar fi ţinut cu orădenii: „Erau oameni, dar mai mulţi stăteau îmbrăcaţi la plajă. Nu era foarte cald şi nu prea le-a venit să se dezbrace”.

Bilet de 5 lei

Creşterea temperaturii până spre 20 de grade a scos tineretul la plajă luni după-amiază când, în incinta ştrandului, pe malul Crişului Repede, erau vizibile câteva top-less-uri, dar cele 12 grade de marţi dimineaţa au avut un efect mai degrabă inhibator, în ciuda umplerii a patru bazine, după cum a anunţat administraţia ştrandului.

După cum au stabilit consilierii municipali, biletul de intrare costă 5 lei pentru adulţi, 4 lei pentru copii, militari, elevi şi studenţi şi este gratuit pentru pensionari, în baza legitimaţiei OTL. Abonamentul este 50 de lei pe lună pentru adulţi şi 40 de lei pentru categoriile care pot primi reducere.

Cristina Ghilea1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor