Steaua, Dinamo, cotate la locul 4

Reactualizat la:
Steaua, Dinamo, cotate la locul 4
Desi casele de pariuri acorda, in cel mai fericit caz, a patra sansa din cinci echipelor romanesti din grupele Cupei UEFA, suporterii de la noi pariaza pe favoriti.

Dupa sirul declaratiilor ce au urmat tragerii la sorti pentru grupele Cupei UEFA, a venit rindul calculelor, facute subiectiv de suporteri si obiectiv de casele de pariuri. Iar rezultatele nu se potrivesc intotdeauna.

Pe de alta parte, forul european a oferit fanilor de pe batrinul continent posibilitatea sa-si nominalizeze favoritii in cadrul unor sondaje de opinie, care au fost luate cu asalt.

In grupa romanilor, Sahtior este vazuta favorita la ocuparea primului loc (45%), formatia antrenata de Mircea Lucescu fiind urmata de Stuttgart (24,5%) si PAOK (15,5%). Rapidul lui Razvan Lucescu ocupa abia pozitia a patra (11%), in timp ce Ladislau Bölöni detine ‘lanterna rosie’, cu doar 4%.

La casele de pariuri, situatia este diferita, Stuttgart (cu o cota medie de 2,3) a facut rocada cu ‘minerii’ din Donetk (3), in timp ce Rennes a urcat de pe ultima treapta a podiumului (5,5), iar giulestenii au cea mai slaba cota (12).

In ciuda faptului ca nu sint creditati cu mari sanse, grecii de la PAOK au declarat ca se vor bate pentru primul loc. ‘Vom juca la victorie fiecare meci pe care il vom disputa. Chiar si pentru Rennes avem antidotul pregatit, chiar daca echipele franceze, de obicei, joaca un fotbal tacticizat’, a declarat antrenorul elenilor, Giorgos Kostikos.
Steaua, favorita si outsidera

Suporterii din Ghencea o vad pe Steaua favorita la cistigarea Grupei C, ‘ros-albastrii’ primind 33% dintre voturile exprimate pe pagina oficiala a site-ului european. Elevii lui Oleg Protasov sint urmati indeaproape in acest top de Hertha Berlin (31,5%).

La casele de pariuri insa, Steaua este abia a patra (cota 9), la distanta mare de Hertha, Sampdoria si Lens. Singurul loc care pare a fi batut in cuie in Grupa C este cel al suedezilor de la Halmstad, condamnati sa detina ‘lanterna rosie’.
Dinamo are rezervat locul 4

Dintre cele trei echipe romanesti, doar Dinamo este cotata cu aceleasi sanse si de suporteri, si de bookmakeri, cele doua tabere rezervindu-le ‘ciinilor’ locul patru in Grupa F.

Astfel, elevii lui Andone au primit 13% din voturile fanilor si o cota de 9 pentru cistigarea grupei. Amuzanta este insa situatia bulgarilor de la Levski Sofia, gruparea fiind vazuta favorita la locul intii (33,5%) probabil de numarul mare de suporteri de la sud de Dunare, care au accesat site-ul, in timp ce agentiile de pariuri le-au pasat ‘lanterna rosie’ (13).


Sursa: Onlinesport.ro