Steaua merge cu Sandu

Steaua merge cu Sandu
Mihai Stoica a declarat duminica noapte ca Steaua va da votul ei lui Mircea Sandu, la alegerile de luni de la FRF. MM nu a vrut sa explice motivele acestei optiuni.

Onlinesport a tras insa un semnal de alarma imediat dupa mazilirea lui Craciunescu din fruntea CCA, dupa declaratia lui Gigi Becali care s-a hotarat sa il sprijine subit pe Nasu’, subliniind ca finantatorul Stelei va conduce din umbra influentele de la Casa Fotbalului. “Desi votul este secret, pot sa va spun ca noi vom vota cu Sandu”, a declarat Stoica.

El nu a vrut sa explice motivele, insa a aratat ca optiunea este clara, in ciuda nedreptatilor facute la adresa sa de catre FRF, pana acum: “Eu am fost suspendat cand am spus ca Iordanescu e ipocrit, atunci cand Puiu a spus ca renunta la echipa natonala si apoi s-a gazgandit si a ramas. Nu mi-a fost usor sa fiu suspendat, dar am avut curaj sa spun lucrurilor pe nume atunci. Am toate motivele sa fiu nemultumit pe Sandu si echipa sa, dar am hotarat sa mergem cu Mircea Sandu”, a spus MM.

Este oricum clar ca optiunea nu este a sa personala, ci a lui Gigi Becali care anuntase demult sprijin pentru Sandu, imediat dupa ce Nasu’ l-a eliminat de la FRF pe Ion Craciunescu.

Noi am spus la acel moment ca exista pericolul ca Gigi Becali sa finanteze campania lui Sandu, iar dupa ce acesta va castiga presedintia FRF, sa stea in umbra si sa aiba mare influenta.

Iata ca Mihai Stoica nu a vrut sa intre in detalii si sa explice de ce Steaua il sustine pe Sandu. Sa fie oare motivul pe care noi l-am intuit cu cateva saptamani in urma? Numai viitorul ne va putea spune.


Sursa: Onlinesport.ro