Știi ce este rejuvenarea vaginală? Îţi îmbunătăţeşte radical viaţa sexuală!

Știi ce este rejuvenarea vaginală? Îţi îmbunătăţeşte radical viaţa sexuală!
Durată relativ scurtă a tratamentului, în condiţii de siguranţă şi cu rezultate eficiente şi de lungă durată, fără anestezie.

Sindromul de relaxare vaginală, crează atât disfuncţionalităţi de ordin fizic, cât si traume psihologice pentru femei si de multe ori si pentru partenerii acestora. Vaginul poate pierde colagen şi să aveţi senzaţia de apăsare fie din cauza naşterii, îmbătrânirii sau gravitaţiei. Aceste modificări pot fi reduse prin utilizarea unui laser special care este reglat să funcţioneze pe ţesuturile vaginale. Prin tratarea corectă şi cantitatea de energie laser, colagenul din ţesuturile vaginale este crescut, precum şi fluxul de sânge. Acest lucru creează senzaţia mai mare de etanşeitate, precum şi o creştere a lubrifierii vaginale.

Procedura de rejuvenare vaginală este o procedură de estetică ginecologică care implică restaurarea şi redarea funcţionalităţii anatomice a vaginului pentru a obţine o creştere a gradului de satisfacţie in cuplu. Prin această procedură diametrul canalului vaginal este ajustat în funcţie de nevoile pacientelor şi a impactului generat de evoluţia in vârstă sau de caracteristicile fizice. Procedura, de asemenea, restaurează, înăspreşte şi îmbunătăţeşte tonusul general al pereţilor vaginali şi poate îmbunătăţi funcţionalitatea anatomică. Pentru a satisface nevoile fiecărei paciente, un consult preliminar şi o atenţie individualizată se desfăşoară înainte de efectuarea tratamentului asigurat de conf. univ. dr. Petru Chitulea . Pe lângă transformarea suprafeţei vaginale, însă generează şi îngustarea canalului vaginal , unele paciente remarcând evoluţii favorabile în procesul de eliminare a infertilităţii .

Avantaje

Procedură non-ablativă, fără dureri, fără intervenţie chirurgicală , fără spitalizare.

Se efectuează in timpi relativ scurţi, de cca 20-30 minute, unghi de 360 ° de aplicare, în condiţii de siguranţă şi cu rezultate eficiente şi de lungă durată. Nu este nevoie de anestezie, fiind o procedură non-invazivă.

Îmbunătăţeşte calitatea vieţii sexuale in cuplu şi reduce uscăciunea vaginală şi incontinenţa urinară de efort.

Sunt recomandate de obicei 3-5 sesiuni. Nu sunt necesare pregătiri pre-operatorii sau post-operatorii , fiind necesare doar câteva măsuri de ingrijire pe perioada tratamentului. Pacientele se pot întoarce imediat la activităţile de zi cu zi din viaţa normală.

Mai multe informaţii puteţi obţine la tel: 0359 433 423.

 

 

 

 

Advertorial!