Stimularea femeilor manager

Femeile manager din Întreprinderile Mici si Mijlocii (IMM) bihorene pot participa la programul „Dezvoltarea culturii antreprenoriale”, care se desfasoara în cadrul Centrului Teritorial de Informare, Consultanta si Instruire Bihor.

Centrul este organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) Bihor, în colaborare cu Agentia Nationala pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC), în urma protocolului semnat la 21 septembrie 2004.

„Obiectivul programului îl constituie promovarea unui sistem formativ care sa faciliteze promovarea femeilor pe piata fortei de munca si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale acestora, în scopul implicarii lor în structuri economice private, în contextul problemelor legate de mentinerea echilibrului dintre obligatiile familiale si cele profesionale”, ne-a declarat Constantin Badea, directorul CCI Bihor.

Conditii

Termenul de înscriere la cursul-program este 17 octombrie 2005. Vor fi acordate certificate care sa ateste participarea la cursurile organizate în cadrul programului. Conditiile de participare la program sunt: cetatenia româna, vârsta peste 18 ani, absolvirea a minimum opt clase si înscrierea la program pe baza unui formular.

Informatii suplimentare despre formularele de înscriere si alte documente se pot obtine la Centrul de Informare, Consultanta si Instruire din cadrul CCI Bihor (str. Roman Ciorogariu nr. 65), tel. 0259/417.807 sau 0359/414.557.

Dan Birta