Stocuri cu gust dulce

Stocuri cu gust dulce
REŞIŢA – Agenţii economici, în conformitate cu prevederile legale impuse în cursul lunii decembrie 2006, sunt nevoiţi ca până în data de 15 martie să transmită în format electronic Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, declaraţia privind situaţia stocurilor de zahăr, izoglucoză şi fructoză.

„Obligativitatea transmiterii acestor declaraţii revine operatorilor economici care în momentul de la data de 1 ianuarie a.c., deţin peste 10 tone de zahăr, peste trei tone de izoglucoza şi peste două tone de fructoză.

Modelul declaraţiilor de stoc precum şi informaţii privind constituirea garanţiilor bancare de eliminare de pe piaţa stocurilor excedentare, vor fi transmise operatorilor economici vizaţi până la sfârşitul acestei luni“, ne-a informat ing. Gheorghe Riteş, directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Caraş-Severin.

De asemenea, conform actului normativ menţionat mai sus, până la data de la 15 martie a.c., operatorii economici trebuie să transmită Agenţiei de Plăţi Judeţene, declaraţii privind situaţia stocurilor de produse alimentare conform anexei actului normativ. Mărimea stocurilor produselor agroalimentare pentru care se va face declaraţia, este în curs de aprobare la Ministerul Agriculturii.

Pedeapsă contravenţională

Netransmiterea în termen a declaraţiilor, transmiterea de date eronate cu privire la stocurile deţinute sau modul de eliminare de pe piaţă a stocurilor excedentare, constituie contravenţie şi se sancţionează conform legii.

Comisia pentru stocuri îşi desfaşoară activitatea în sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Caraş-Severin, din Reşiţa, str. P-ţa Republicii, nr. 28 (la parterul Direcţiei Agricole), de unde se pot obţine informaţii zilnic, între orele 08.00–16.30.

Mianda Mladin0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !