Stolojan: “Alianţa D.A. se va rupe”

Stolojan: “Alianţa D.A. se va rupe”
BUCUREŞTI – Senatorul PNL, Dan Sabău, alături de opt primari şi consilieri din judeţul Brăila, au anunţat că susţin platforma de relansare liberală a lui Stolojan şi vor reintegrarea în partid a celor demişi. Mai mult, ei vor şi reluarea dialogului cu PD.

Senatorul liberal a mai declarat că iniţiativa sa urmăreşte descurajarea grupurilor de interese nelegitime din interiorul PNL, dar şi a celor de la nivelul administraţiei locale. Sabău susţine că îşi asumă dreptul la opinie şi nu se teme de o eventuală excludere a sa din partid. El consideră că este inadmisibil să pierzi doi foşti lideri ai partidului.

Invitat în cadrul unei emisiuni la postul de radio Mix FM, Theodor Stolojan a declarat că Alianţa se va rupe, însă acest lucru nu se va întâmpla din cauza disidenţilor liberali.

“După părerea mea da, deşi nu doresc acest lucru, iar domnul Tăriceanu s-a plasat prosteşte într-o competiţie cu Băsescu, pe care nu o să o câştige niciodată pentru că domnul preşedinte e mult mai bun ca el”, a declarat Stolojan.

“Din moment ce PNL a respins ideea unui proiect politic de consolidare a Alianţei printr-o fuziune cu PD, a rămas în vigoare protocolul actual al Alianţei, protocol care conţine în sine virusul distrugerii Alianţei, pentru că protocolul Alianţei spune că raporturile între cele două partide sunt stabilite de sondaje şi de rezultatul alegerilor locale. În consecinţă, între cele 2 partide, în lipsa unui proiect politic, apare competiţia”, a mai spus Stolojan.

Până acum au aderat la paltforma Stolojan organizaţia PNL Botoşani şi membrii din alte organizaţii, cum ar fi PNL Arad, Sibiu, Bacău, Iaşi, Hunedoara şi Călăraşi. De asemenea, senatorul Mircea Cinteză, fostul deputat PNL, Ioan Ghişe şi deputaţii Horaţiu Buzatu şi Claudiu Zaharia au aderat la platforma de relansare liberală.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase