Stomatologii, la picnic şi karaoke

Stomatologii, la picnic şi karaoke
BAILE FELIX - Sute de medici stomatologi din întreaga ţară şi-au dat întâlnire în aceste zile la Hotel Internaţional din Băile Felix cu prilejul celei de-a VIII-a ediţii a Zilelor Stomatologiei Orădene.

Manifestările au debutat joi, la iarbă verde. Oaspeţii au fost invitaţi de către organizatori, Filiala Crişana a Asociaţiei Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România (AMSPPR) şi Colegiul Medicilor Dentişti (CMD) Bihor, la un picnic la Cefa.

Atât deschiderea festivă cât şi lucrările în plen se desfăşoară la Hotel Internaţional în Băile Felix, locul unde sâmbătă seara va avea loc şi un bal al stomatologilor, în cadrul căruia participanţii îşi vor etala veleităţile de cântăreţi într-o concurs de karaoke.

Ziua de duminică va fi destinată tinerilor medici stomatologi care vor avea parte de prezentările unor specialişţti din diferite domenii ale stomatologiei.

Oaspeţii de onoare ai manifestărilor din acest an sunt dr. Dan Grigorescu, preşedintele AMSPPR şi dr. Liviu Zetu, preşedintele CMDR.

Model de program de profilaxie

Una din piesele de rezistenţă cu care se pot mândri tinerii stomatologi bihoreni în faţa celor din alte părţi ale ţării este programul de profilaxie iniţiat în şcolile şi grădiniţele din judeţ. „Programul s-a bucurat de un real succes şi ne bucurăm că ministrul Sănătăţii s-a gândit ca un astfel de program să devină unul naţional, asemeni celui de evaluare a stării de sănătate a populaţiei. Noi am fost ajutaţi şi de către autorităţile locale şi judeţene, primind în două tranşe suma de peste 200 de milioane de lei vechi. Cu aceşti bani am putut efectua traininguri şi putem să ducem programul mai departe”, susţine dr. Vlad Deac, coordonator program.

„Sperăm ca pe viitor să avem cât mai mulţi voluntari în acest program. De aceia îi rugăm pe toţi cei interesaţi să ne contacteze, în special pe Ioana Giurgiu, cea care se ocupă direct de această parte, la adresa ioana.giurgiu@yahoo.com”, îi îndeamnă dr. Maria Cristina Bălaj, coordonator program.
Viorica Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !