Stones, Beatles si Queen, la Filarmonica Oradea

Stones, Beatles si Queen, la Filarmonica Oradea
Concert inedit la Filarmonica de Stat din Oradea, cu armonii vocal-simfonice din repertoriul faimoaselor trupe de rock ale anilor ’60 – ’80.

Vorbim de formaţiile Rolling Stones, Queen, Led Zeppelin, Beatles, Deep Purple şi Blues Brothers. Muzica, aranjată de Horst-Hans Bäcker, a fost prezentată şi la Arad şi la Timişoara, bucurându-se de un foarte mare succes.

„Cerinţa a fost atât de mare, încât la Arad am fost nevoiţi să organizăm două concerte, în două zile diferite, iar la Timişoara am ţinut două concerte în aceeaşi seară. Programul va fi prezentatdecembrie la Bacău, iar în ianuarie 2012, la Craiova”, a spus maestrul Horst-Hans Bäcker.

Joi, 23 iunie, de la ora 19:00, melomanii orădeni sunt invitaţi la un concert de excepţie la Sala Enescu-Bartok a Filarmonicii de Stat Oradea.

Este vorba despre un concert rock vocal-simfonic, ce va fi dirijat de maestrul german Horst-Hans Bäcker. Şlagărele formaţiilor mai sus aminte vor fi interpretate de Corul Filarmonicii de Stat Oradea, condus de Lászlóffy Zsolt. Biletele pentru concert se pot procura de la casieria Filarmonicii din strada Moscovei, nr. 5.

Următoarea stagiune a Filarmonicii din Oradea se va deschide în 15 septembrie, cu un concert omagial Enescu – Bartok. Concertul de deschidere a stagiunii se vrea un omagiu adus celebrilor compozitori, la 130 de ani de la naşterea lor.  

Factbox:

Program:

Partea I – Simfonică:

Rolling Stones: Satisfaction

Blues Brothers: Everybody Needs Somebody to Love

– Peter Gunn Theme

– Gimme some Lovin’

Queen: Another One Bites the Dust

Deep Purple: Smoke on the Water

Led Zeppelin: Stairway to Heaven

Beatles:

– Michelle

– Ob-La-Di, Ob-La-Da

– Let it Be

– All You Need is Love

– A Hard Day’s Night

– Hey Jude

– Yesterday

– Yellow Submarine

Partea a II-a – Vocal-simfonică:

Kevin Costner & Modern West Long Hot Night

Queen: Flash

– Friends Will Be Friends

– Bicycle Race

– Killer Queen

– Love of My Life

– A Kind of Magic

– Bohemian Rhapsody

– We are the Champions0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !