Stop „job-urilor universitare”!

1Comentariu
Stop „job-urilor universitare”!
ORADEA - Conducerea Universităţii Oradea şi-a modificat fundamental Carta. Noua Cartă a Universităţii a fost aprobată luni de Senatul instituţiei şi cuprinde modificări esenţiale. Cea mai importantă a vizat corectitudinea şi recâştigarea credibilităţii Universităţii orădene. Carta Universitatii Oradea

„Pentru a evita conflictul de interese, nu vom mai admite la licitaţii pentru lucrările de investiţii, reparaţii sau reabilitări societăţi comerciale care au conducere executivă, acţionari sau administratori persoane care sunt şi salariaţi ai Universităţii!”, anunţă prorectorul Ioan Felea (foto), coordonatorul colectivului de redactare a noii Carte a Universităţii orădene.

Obiectivele strategice ale Universităţii din Oradea au fost schimbate în conformitate cu modificările care au intervenit în legislaţie şi cu cele ale universităţilor din Uniunea Europeană.

Comisii noi

Prorectorul Felea a mai vorbit şi despre înfiinţarea a nouă comisii, între care Comisia de Patrimoniu, Comisia Academică, Comisia de Etică, Comisia de Buget-Finanţe. Formarea acestor comisii a fost impusă de legislaţia în vigoare. Comisiile vor avea rolul de a asigura relaţia cu mediul socio-economic şi cu structurile aferente acestuia. „Este vorba despre intensificarea colaborărilor cu mediul socio-economic, în acelaşi context funcţionând şi monitorizarea absolvenţilor, a modului în care ei evoluează după terminarea studiilor”, a afirmat Felea.

Noua Cartă va fieste disponibilă şi în variantă electronică, aceasta poate fi accesată pe site-ul http://info.uoradea.ro.
Crina Dobocan1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor