Stradă cu sens unic la Şcoala „Octavian Goga”

Stradă cu sens unic la Şcoala „Octavian Goga”
ORADEA – Un orădean ne-a atenţionat pe adresa de e-mail a redacţiei că noul sens unic de pe strada Lăpuşului din faţa Şcolii „Octavian Goga” e ignorat de unii şoferi, care pun astfel în pericol elevii.

„Salutăm astfel de sesizări pentru creşterea siguranţei în trafic. Acel sens unic a fost gândit tocmai pentru a proteja elevii. Ne vom asigura ca zona respectivă să fie verificată periodic de echipaje rutiere, pentru sancţionarea conducătorilor auto care intră pe contrasens. Mai cu seamă că e în apropierea unei şcoli. De altfel, am mai luat în acest an şcolar măsuri concrete pentru prevenirea accidentelor cu victime în rândul elevilor”, a declarat ieri comisarul-şef Dorin Sava, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Bihor.

„Poliţişti culcaţi”
În noiembrie 2007, Primăria Oradea a alocat 20.000 lei la solicitarea Serviciului Poliţiei Rutiere Bihor pentru instalarea de limitatoare de viteză, sub formă de praguri de cauciuc, lângă şcolile nr. 17 (str. Aluminei), nr. 11 (str. Moldovei), nr. 16 (str. Călugăreni), „George Coşbuc” (str. Eminescu), CN „Emanuil Gojdu” (str. Independenţei) şi Liceul „Lucian Blaga” (str. Posada).
De asemenea, SPR Bihor a mai lansat în colaborare cu Şcoala „Ioan Bogdan” din Oradea filmul „Jurnal pe patul de spital”, cu actori recrutaţi din rândul elevilor. Filmul continuă să fie prezentat în diferite şcoli, în timpul orelor de dirigenţie, de către poliţiştii de proximitate.

Semnul „Obligatoriu înainte” atenţionează şi că e interzisă întoarcerea în faţa Şcolii „Octavian Goga”

Ovidiu Morcan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !