Strada Louis Pasteur, un „şantier imens”

2Comentarii
Strada Louis Pasteur, un „şantier imens”
ORADEA – Regia de Transport în Comun, Primăria, Compania de Apă. Acestea sunt doar câteva dintre instituţiile care au reuşit să ridice tensiunea orădenilor rezidenţi pe strada L. Pasteur, „beneficiarii” direcţi ai şantierului deschis pe această cale de acces spre câteva dintre spitalele orădene.

„Strada a fost transformată într-un imens şi interminabil şantier, cu circulaţia îngreunată atât pentru cei care locuiesc aici, cât şi pentru cei care locuiesc pe străzile Bartok Bela, Colinelor sau Rafael Sanzio, aceştia din urmă neavând, la întoarcerea din oraş, nici un mijloc de transport.

Autobuzul 13 a fost deviat pe str. Gh. Doja. La fel şi maşinile Salvării şi, Doamne fereşte, ale pompierilor, sunt obligate să ocolească pe Doja”, explică Gheorghe Olah, rezident pe strada Pasteur.

Orădeanul, devenit astfel cititor-reporter al Jurnal bihorean, are un set de întrebări şi pentru OTL: „Până când va mai continua să introducă pe traseul 13 autobuzele cele mai murdare şi cele mai vechi? De ce pe această linie se circulă atât de rar, la 30 sau 20 de minute în orele de vârf, ştiut fiind că la Spitalul Judeţean şi la celelalte vin zilnic sute de angajaţi, bolnavi şi vizitatori?”
Strada este spartă pentru lucrările de modernizare a canalizării, prezentele şantiere aparţinând Companiei de Apă, ne-a declarat Ioan Szabo, purtător de cuvânt al Primăriei.

Ghilea Cristina2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor