Strada Vasile Alecsandri, paralizată pe porţiuni

De Cristina Ghilea
Reactualizat la:
4Comentarii
Strada Vasile Alecsandri, paralizată pe porţiuni
Comisia de circulație a aprobat solicitarea Societății de Distribuție a Energiei Electrice sucursala Oradea, de a restricționa circulația pe strada Vasile Alecsandri.

Astfel, s-a aprobat joi propunerea Direcției Tehnice şi solicitarea Societății de Distribuție a Energiei Electrice – sucursala Oradea de a restricționa circulația pe strada Vasile Alecsandri, pe partea dreaptă (cu numere impare) dinspre Piața Unirii spre Parcul 1 Decembrie, pentru efectuarea lucrărilor de săpare șanț și pozare cablu, adică montarea cablurilor electrice de 400 volți în subteran, prin care vor fi alimentați consumatorii casnici de pe strada V. Alecsandri și spațiile comerciale.

Lucrările executate mai includ încărcarea în basculă și transportul molozului rezultat din săpături. Restricțiile de circulație vor interveni pe segmente succesive de-a lungul străzii, pe măsura avansării cu săpăturile și montarea în subteran a cablurilor electrice, anunţă Primăria.

Lucrările se vor derula în perioada 11 mai – 15 iunie, înainte de începerea lucrărilor de pavare a străzii și vor fi corelate cu lucrările de reabilitare a fațadelor care se derulează acum pe strada Vasile Alecsandri.

Marea faţadiadă

Anul acesta, Municipalitatea are ca țintă reabilitarea tuturor clădirilor de pe strada Vasile Alecsandri, aceasta urmând să devină pietonală și să lege Piața Unirii, recent reabilitată, de Parcul 1 Decembrie, Piața Emanuil Gojdu și Cetate.

Pentru realizarea acestui obiectiv, în data de 24 aprilie au începute lucrările de reabilitare la imobilul nr. 6, în data de 8 mai au demarat lucrările la imobilul nr. 13-15, iar pentru imobilele 3 și 7 lucrările vor începe după finalizarea procedurii de licitație din 19 mai. În ceea ce privește imobilul nr. 5 de pe strada Vasile Alecsandri, aici lucrările vor începe în 1 iunie.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor