Strălucire vestimentară la Vulturul Negru

5Comentarii
Strălucire vestimentară la Vulturul Negru
Un moment de strălucire. Astfel ar putea fi caracterizată lansarea colecţiei designerului vestimentar Monica Anton, care s-a consumat joi seara în cadrul elegant al Hotelului Vulturul Negru din Pasaj. Prezentat într-o ediţie specială a binecunoscutei emisiuni locale „Bună seara, Oradea”, organizat de TVS Oradea, în colaborare cu „Graziela models”, spectacolul s-a bucurat de a asistenţă distinsă.  Strãlucire vestimentarã la Vulturul Negru 27.07.2006 I Strãlucire vestimentarã la Vulturul Negru 27.07.2006 II

În deschidere, Clubul de dans sportiv „Stephany” s-a remarcat prin câteva demonstraţii de dans, în vreme ce interpreţii Sonny şi Nishan au avut un aport sporit la delectarea publicului cu muzică bună.

Creatoarea orădeană, absolventă a Facultăţii de Arte Vizuale, Secţia Design Vestimentar – promoţia 2005, Monica Anton şi-a făcut cunoscute cele trei colecţii pregătite pentru marele eveniment, prezentând astfel o imagine de ansamblu a viziunii personale pe mai multe direcţii. Modelele agenţiei „Graziela models” au purtat piesele vestimentare dând un plus de farmec şi distincţie întregii seri.

Trei colecţii

Colecţia „Labirint”, care a fost de altfel şi lucrarea de licenţă a creatoarei vestimentare, a cuprins şapte piese. „Celebrity”, în care cele 13 rochii de seară şi de mireasă, alături de alte şapte piese realizate sub semnul simbolisticii africane, intitulată „Monafro”, au fost prezentate în premieră la această ediţie specială.

„Cele trei colecţii pe care le-am realizat sunt foarte diferite din punct de vedere al abordării atât prin concept, cât şi prin realizare. Sunt extrem de mulţumită că am fost invitată, pentru prima dată, la un asemenea eveniment. Cât despre colaborarea mea cu Graziela models, cu saloanele hair stiling şi toţi cei care au fost implicaţi în organizare, a descurs minunat”, a declarat Monica Anton.

Laura Voicu5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor