Strâng fonduri pentru mamele singure

2Comentarii
Strâng fonduri pentru mamele singure
„Fii mai bun şi dă o mână de ajutor mamelor singure!”, acesta este îndemnul Asociaţiei Pro Valoare.

În lumea de azi, cu o societate nesigură, în timpul unei crize financiare care nu ne lasă nici să respirăm, să creşti un copil presupune eforturi mari. Iar când eşti şi singur şi nu ai niciun un sprijin, realitatea este chiar tristă…

De aceea, şi în acest an, Fundaţia Pro Valoare, care a făcut o tadiţie din a  a ajuta persoanele tinere, talentate, vine şi în sprijinul mamelor tinere care au talentul de a creşte singură un copil, şi a iniţiat, alături de Lotus Center şi Grup West Auto, un proiect menit să le facă zilele mai bune. „Mă creşte singură!” este o campanie socială de strângere de fonduri al cărei scop e ajutorarea mamelor care îşi cresc singure copiii, o campanie care oferă şansa unui Crăciun fericit pentru mame şi copii deopotrivă.

240 de mame ajutate

În 2009 prin campania „Mă creşte singură” au fost ajutate 240 de mame cu cei 70.500 lei care au fost strânşi.

In acest an, campania se desfăşoară în perioada 15 noiembrie – 16 decembrie, iar în această perioadă, femeile care sunt în situaţia de a-şi creşte singure copiii (cu vârsta maximă de 7 ani) sunt invitate să se înscrie la Biroul de Informaţii din Lotus Center pentru a primi un ajutor. Iniţiatorii campaniei au alocat deja o sumă de 50.000 lei ca bază de pornire. Restul de bani urmând să fie colectaţi de la toţi doritorii care pot participa la strângerea de fonduri până la data de 30.11, data la care va avea loc un eveniment menit să aducă la cunoştinţă publicului suma totala care s-a strâns pe durata acestei campanii.

Banii vor ajunge în perioada 11-16 decembrie la mamele înscrise, la timp pentru a face un cadou frumos copiilor şi de a aduce un zâmbet pe feţele mămicilor de Sărbători. Pentru mai multe informaţii, Pro Valoare si Lotus Center a pus la dispoziţie numărul de telefon 0259/436.022, adresa de email: marketing@lotus-center.ro  şi Biroul de informaţii al Lotus Center, unde puteţi consulta regulamentul campaniei.

FACT BOX

Au drept de participare numai persoanele fizice care îndeplinesc simultan şi în totalitate următoarele condiţii :

-sunt mame cu cel puţin un copil în creştere/îngrijire ; -cel puţin unul din copiii aflaţi în îngrijirea mamei participante şi are varsta maximă de 7 (şapte) ani împliniţi ; -mamele participante la campanie trebuie să aibă domiciliul stabil în Municipiul Oradea; -mamele participante la campanie trebuie să aibă starea civilă : necăsătorită, divorţată sau văduvă.

-mamele participante aduc dovada înscrierii copilului la o formă de învăţământ : creşă, gradiniţă sau şcoală.

-sunt înscrise conform prezentului regulament pentru pentru a putea fi luate în calcul la distribuirea fondurilor ce se vor colecta.

Taguri: , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor