Stratanii în Copacul vieţii

Stratanii în Copacul vieţii
ORADEA – Spectacolul „Copacul vieţii”, care are loc joi seară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, cu începere de la ora 19:00, prilejuieşte publicului orădean o reîntâlnire cu Pavel Stratan si fiica lui Cleopatra.

După ce a debutat fulminant pe piaţa românească cu albumul „Amintiri din copilărie”, cantautorul basarabean, a cărui priză la publicul românesc amintea de cel al colegilor săi de dincolo de Prut – cei de la O-Zone – a intrat oarecum într-un con de penumbră. Numeroasele controverse iscate în jurul muzicii sale – care la început părea originală şi, graţie şi unor texte simpatice, extrem de accesibilă publicului larg – au făcut ca următoarele sale producţii să fie mai puţin gustate.

În plus, apariţia în aceeaşi zonă muzicală, „sector” nemaiatins de nimeni din industria muzicală autohtonă până la el, a altor interpreţi, dintre care se remarcă Florian Chilian, au făcut ca opţiunile amatorilor genului să se împartă.

Independent de aceste lucruri însă, un concert al celui care se declară fericit că s-a născut exact de ziua sa rămâne un eveniment pe care, cu certitudine, mulţi orădeni îl vor aprecia, mai ales că alături de el va cânta şi fiica sa, Cleopatra. Pe lângă trubadurul din Răsărit şi fiica sa, pe scenă va urca încă un moldovean, de data asta de pe malul drept al Prutului, umoristul Doru Octavian Dumitru.

Valentin Buda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase