Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană – 236 de proiecte de peste 500 milioane euro

Reactualizat la:
4Comentarii
Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană – 236 de proiecte de peste 500 milioane euro
Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) a Oradiei a trecut de faza consultării publice şi urmează să intre în Consiliul Local pentru aprobare.

„Cetățenii Municipiului Oradea, reprezentanţii societăţii civile, operatorii economici, precum și alte asociaţii, au trimis propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană, la sediul Primăriei Municipiului Oradea, până la data de 22 martie. Raportul centralizat al celor cinci grupuri de lucru, varianta draft a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană, precum și listele proiectelor propuse, sunt publicate pe pagina web a Primăriei Municipiului Oradea, http://www.oradea.ro/dezbateri-publice/dezbatere-sidu.

În urma centralizării propunerilor de proiecte primite a fost generată o listă conținând 236 de proiecte, cu o valoare estimată de peste 500 milioane euro. De asemenea, lista cu propuneri din partea cetățenilor cuprinde un număr de 68 de proiecte care vor intra în analiza departamentelor responsabile din cadrul Primăriei Municipiului Oradea, mare parte din aceste propuneri constituind obiectul de activitate permanent al serviciilor publice”, transmite Primăria.

Procesul de consultare publică s-a încheiat la finalul lunii trecute, SIDU Oradea va parcurge procedurile de avizare și aprobare în Consiliul Local şi ulterior lista va putea fi utilizată pentru accesarea finanțărilor disponibile prin Axa 4 POR.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor