Strategie făcută în dorul lelii

Strategie făcută în dorul lelii
O ora si jumatate au durat discutiile pe marginea strategiei bugetare a Oradiei în perioada 2007-2022 si a strategiei investitionale pentru perioada 2007-2009 la sedinta de vineri a Consiliului Local, alesii votând în final pentru amânarea materialului.

Consilierii locali au formulat o multitudine de întrebari legate de proiectul de hotarâre, dorind sa afle de ce este prevazuta o suma nesemnificativa pentru construirea a 400 de locuinte sociale, de ce fotbalul nu apare la capitolul cheltuieli sau cum se poate ca Zona metropolitana sa aiba prioritate fata de Oradea în privinta extinderii retelei de apa si canalizare. Cele mai multe nedumeriri erau fata de investitiile propuse, cu accent special pe reabilitarea drumurilor. Doar o strategie


+Laitmotivul raspunsurilor venite din partea reprezentantilor Primariei era ca este vorba doar de o strategie care practic nu obliga la nimic, obiectivele urmând sa fie incluse sau nu în bugetele viitoare, în functie de banii disponibili. „Am elaborat strategia deoarece Legea finantelor publice ne obliga sa facem asemenea strategii”, a afirmat Marcel Bolos, directorul Directiei Patrimoniu din Primarie.


„Trebuie sa amânam, ca nu stim despre ce vorbim”, a tras concluzia Nicusor Lepadatu, colegii fiind de acord cu rediscutarea proiectului la sedinta din luna iunie.

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !